سلام عزیزم..میشن بگین شما علامت چی بود و اینکه چقدر بعد موعد بی بی گذاشتی
دو روز بعد موعد بیبی گذاشتم هاله افتاد الانم ی هفته بعد موعده روز ۱۴ امپول زدم یه هفته قبل موعدم تا الانم ک ادامه داره سینه هام ب شدت حساس شدن و نوک سینه درد میکنه گرگرفتگی شکم درد هم دارم
ایشاله میبینی فقط و فقط توکل ب خدا کن ایشاله دامن تو و همه ی منتظرا به همین زودیا سبز بشه گلم
من یبار باردارشدم سقط کردم
الانم دوماهه نشده🥺🥺
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
گلم من یه سالو نیمه ک سقط کردم یه ساله باردار بودم بدن ب حالت اول برگرده باردار میشی سقط نشونه ی خوبیه میفهمی ک خدای نکرده نازا نیستی ایشاله باردار میشی
گلم من یه سالو نیمه ک سقط کردم یه ساله باردار بودم بدن ب حالت اول برگرده باردار میشی سقط نشونه ی خوب ...
مرسی عزیزم
انشالله
-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸: 👈🏻(ماه اول: کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).