2777
2789
سلام عزیزم..میشن بگین شما علامت چی بود و اینکه چقدر بعد موعد بی بی گذاشتی

دو روز بعد موعد بیبی گذاشتم هاله افتاد الانم ی هفته بعد موعده روز ۱۴ امپول زدم یه هفته قبل موعدم تا الانم ک ادامه داره سینه هام ب شدت حساس شدن و نوک سینه درد میکنه گرگرفتگی شکم درد هم دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی عزیزم من از حضرت علی اصغر گرفتم نی نیمو ب حق این ماه عزیز دامنت تو و همه ی چشم انتظارا سبز بشه& ...

مرسی مهربون مرررسی خااانوم از دعای خوبتون 

میشهه بگید علائم شما موعد پریود چیا بود ؟

ممنونم 

سلام عزیزم..میشن بگین شما علامت چی بود و اینکه چقدر بعد موعد بی بی گذاشتی

علیک سلام گلم   درد سینه وکمر داشتم      روز موعدم بیبی چک  زدم مثبت شد 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
مبارکه عزیزم انشالله سالم ترین و بهترین بارداری دنیارو تجربه کنی کی دیگه میشه منم از این بیبی چکا ...

ایشاله میبینی فقط و فقط توکل ب خدا کن ایشاله دامن تو و همه ی منتظرا به همین زودیا سبز بشه گلم

ایشاله میبینی فقط و فقط توکل ب خدا کن ایشاله دامن تو و همه ی منتظرا به همین زودیا سبز بشه گلم

من یبار باردارشدم سقط کردم 

الانم دوماهه نشده🥺🥺

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
من یبار باردارشدم سقط کردم  الانم دوماهه نشده🥺🥺

گلم من یه سالو نیمه ک سقط کردم یه ساله باردار بودم بدن ب حالت اول برگرده باردار میشی سقط نشونه ی خوبیه میفهمی ک خدای نکرده نازا نیستی ایشاله باردار میشی

گلم من یه سالو نیمه ک سقط کردم یه ساله باردار بودم بدن ب حالت اول برگرده باردار میشی سقط نشونه ی خوب ...

مرسی عزیزم

انشالله

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).
الهی عزیزم من از حضرت علی اصغر گرفتم نی نیمو ب حق این ماه عزیز دامنت تو و همه ی چشم انتظارا سبز بشه& ...

مبارکت باشه 

دعا کن بتا من بالا بره که بچه سقط نشه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی