2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

1619 بازدید | 37 پست

سلام توروخدا بیاید کیا انجام دادن?پسفردا وقت دارم واسه عکس زنگی رحم گفت فقط یه امپول هیوسین میزنن وسلام توروخدا کیا انجام دادن?چقدر درد داره?دارم میمیرم از استرس

من چیزی نمیدونم ازش 

ولی همینجا خوندم دکتر گفته بود قبلش دو تا شیاف دیکلوفناک بذاره بعد بره

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فردا صبح دارم فردامیام میگم در داشت یانه

جانم چه دلتنگتم روزها وماه ها ازرفتنت گذشته امامن هروزمنتظر برگشتتم باورندارم که رفته ایی هنوزم هم برایت گریه نکرده ام چون باورندارم نیستی                                   جان مادر برای دلتنگم دعا کن

اصلا نگران نباش عزیزم منم انجام دادم دردش از درد پریودی هم کمتره من بعد اینکه عکس رنگی را انجام دادم بالافاصله با دوستام رفتیم کوهنوردی خیلی حال داد ، دوستمون درست میگن حتما نواربهداشتی هم ببر بعدش لکه بینی داری

من رفتم دردش شبیه درد پریودی  خیلی ساده تر از اون چیزبه ک فکرشو میکنی نواربهداشتی هم ببر

امپول بیحسی شاید زرن واستون،قبلش مسکن خوردید?خدایی دردش زیاد نیست?

من فردا صبح دارم فردامیام میگم در داشت یانه

انشاله ب سلامتی عزیزم اره توروخدا امدی حتما بزار من میام چک میکنم اینجا دستت درد نکنه و انشاله ک زودی مادر بشی

سلام عزیزم من رفتم منم‌مثل تو خیلی میترسیدم درد داره ولی نه اونقد که نشه تحمل کرد قبلش شیاف دیفلوفناک زدم 

اولش یکم درد داره دارن دهانه رحمتو باز میکنن بعد که لوله رد میشه مرحله سختش رفته بعدش که وسایلام در میاره خونریزی داری کلا خونریزی داره یکم نوار بهداشتی بزار بعدش ولی خیلی خوب بود من ماه دومش بدون قرص و هیچی باردار شدم الانم بچم ۵ ماهشه 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
من رفتم دردش شبیه درد پریودی  خیلی ساده تر از اون چیزبه ک فکرشو میکنی نواربهداشتی هم ببر

عزیزم شما مشکلی هم داشتین؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اصلا نگران نباش عزیزم منم انجام دادم دردش از درد پریودی هم کمتره من بعد اینکه عکس رنگی را انجام دادم ...

به من گفتن دردش مثل زایمانه ادم دو روز هم نمیتونه راه بره دیشب همش کابوس میدیدم

عزیزم شما مشکلی هم داشتین؟ 

عزیزم منم‌رفتم تو پست قبل توضیح دادم  من ننبلی تخمدان داشتم لوله هامم باز بود مشکلی نداشت عوضش ماه بعداز عکس رنگی باردار شدم 

به من گفتن دردش مثل زایمانه ادم دو روز هم نمیتونه راه بره دیشب همش کابوس میدیدم

😂😂😂😂 نه اصلا اونجوری نیست تا تموم میشه درد و همه چی تموم میشه تازه کسایم که زایمان میکنن بعد زایمان سریع راه میرن

والاخواهرم گفت موقع عکس امپول میزنن دردنداره فقط بعدش یکم مثل دردپریودی دردداره

والا من پرسیدم امپول بیحسی میزنن?گفت نه فقط هیوسین میزنیم حالا نمیدونم هیوسین چی هست اصلا