سلام توروخدا بیاید کیا انجام دادن?پسفردا وقت دارم واسه عکس زنگی رحم گفت فقط یه امپول هیوسین میزنن وسلام توروخدا کیا انجام دادن?چقدر درد داره?دارم میمیرم از استرس
قبلش شیاف گذاشتم ، و یک دونه ژلوفن هم قبلش و یک دونه هم بعدش خوردم ، بستگی به میزان گرفتگی و چسبندگی لوله ها داره من دردش خیلی کم بود شاید هم تاثیر شیاف و ژلوفن بوده ولی واقعا دردش به اون اندازه نیست که بخوای استرس داشته باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم من رفتم منممثل تو خیلی میترسیدم درد داره ولی نه اونقد که نشه تحمل کرد قبلش شیاف دیفلوفنا ...
سلام حدی میگی???? بخدا جمله اخرتو خوندم اشک تو چشمم جمع شد فکر درد از ڋهنم رفت، به سلامتی عزیزم خدا حفظ کنه فرشته کچولوتو، دعا کن منم بعدش نینی دار بشم دارم دیگه غش میکنم واسه بچه دار شدن
مرسی از راهنماییت عزیزم بخدا انقدر ترسوندنم ک از استرس معده ام تیر میکشه ممنون ازینکه تجربتونو مطرح ...
خواهش میکنم عزیزم اصلا استرس نداشته باش عزیزم چون واقعا چیزی نیست که بابتش نگران باشی ، منم مثل شما قبلش خیلی استرس داشتم ولی من الان باردار شدم و این حالت تهوع بارداری صدبرابر برام سخت تر از اون عکس رنگی هست فقط بر خدا توکل کن و سعی کن کلا استرس را کنار بزاری تا بتونی بلافاصله بعدش بارداربشی فقط و فقط به تاثیر این عکس رنگی فکر کن که خیلی ها بعدش باردار شدن .
خواهش میکنم عزیزم اصلا استرس نداشته باش عزیزم چون واقعا چیزی نیست که بابتش نگران باشی ، منم مثل شما ...
فداتشم عزیزم مرسی از دلگرمیت، انشاله که به سلامتی و زاحتی به دنیا بیاد و بغلش کنی عزیزم بارداری هم خیلی سخته ولی حس میکنم سخت ولی شیرینه☺ اره الان اصلا دلم میخواد فردا بود تموم میشد
عزیزم منمرفتم تو پست قبل توضیح دادم من ننبلی تخمدان داشتم لوله هامم باز بود مشکلی نداشت عوضش ...
خداروشکررررر
خوشحال شدم برات گلم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ب شما هم گفتن بعد از پریودی نباید رابطه داشته باشین تا عکس رنگی انجام بدین؟؟؟؟ من دوشنبه نوبت دارم و ...
اره نباید رابطه داشته باشی عزیزم بعد از انجام عکس هم بهتره تا 3روز رابطه نداشته باشی، پشت گوش ننداز حتما برو من خیلی خیلی تحقیق کردم نمیخواستم برم ولی امروز دیگه واسه رفتن مطمئن شدم تا 70درصد باعث بارداری میشه تو سه ماهه اول بعد از عکس رنگی ب خصوص توی ماه دوم و سوم