2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 37 پست
انشاله ب سلامتی عزیزم اره توروخدا امدی حتما بزار من میام چک میکنم اینجا دستت درد نکنه و انشاله ک زود ...

سلام گلی من امروز صبح انجام دادم خداروشکر دردش خیلی کم بود درحد پریودی شاید کم تر واسه منی که اصلا تحمل درد ندارم خوب بود اصلا استرس نداشته باش وحتما باخودت یه چیز شیرین بگیر ببر که اگر بعداز انجام دادن احساس درد کردی همرا ه قرص مسکن بخوری

جانم چه دلتنگتم روزها وماه ها ازرفتنت گذشته امامن هروزمنتظر برگشتتم باورندارم که رفته ایی هنوزم هم برایت گریه نکرده ام چون باورندارم نیستی                                   جان مادر برای دلتنگم دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلی من امروز صبح انجام دادم خداروشکر دردش خیلی کم بود درحد پریودی شاید کم تر واسه منی که اصلا ت ...

سلام عزیزم جدی?خدا خیرت بده ک گفتی راستی من امروز رفتم برگه سلامت بردم تحویل دادم بهم گفتن برم دارو بخرم واسه فردا،سرنگ و امپول هیوسین و ماده حاجب و ... رو خودم خریدم، هیچ قرصی ندادن خودم شیاف دیکلوفناک خریدم صبح بزارم و ژلوفن و مفنامیک اسید

سلام عزیزم جدی?خدا خیرت بده ک گفتی راستی من امروز رفتم برگه سلامت بردم تحویل دادم بهم گفتن برم دارو ...

کارخوبی کردی ده دیقه قبل از انجام دادن بزار خیلی خوبه 

جانم چه دلتنگتم روزها وماه ها ازرفتنت گذشته امامن هروزمنتظر برگشتتم باورندارم که رفته ایی هنوزم هم برایت گریه نکرده ام چون باورندارم نیستی                                   جان مادر برای دلتنگم دعا کن
سلام عزیزم جدی?خدا خیرت بده ک گفتی راستی من امروز رفتم برگه سلامت بردم تحویل دادم بهم گفتن برم دارو ...

سلام گلی خوبی انجام دادی 

سلام گلی خوبی انجام دادی 

سلام عزیزم اره دیروز رفتم اولش دردنداشت ولی یهو یه دردی داشت که داد زدم نفسم بالانیومد ازدرد تمام دست وپام سرشده بود حس کردم میخوام بیهوش بشم ک تموم شد دیروز کلا خوابیدم زیردلم درد میکرد و گلوم هم دردگرفته بود ولی امروز خداروشکرخوبم فقط سرمعده ام میسوزه ولی همینکه تموم شد راحت شدم

راستی عزیزم ب من دارو ندادن بعدش بخورم ب شما چیزی دادن?

سلام گلی خداروشکر انشالله همین ماه جواب میگیری ،اره بهم آنتی بیوتیک داد