2777
2789
عزیزم کی ازدواج میکنم؟ منظورم اینه اگ با محمد ازدواج کنم خوشبخت میشم؟؟

مطمعنی دوستت داره؟

هر مردی میتونه خانومشو خوشبخت کنه

یقیینا اگه اقای خوبی باشه حتما باهاش خوشبخت میشید

امیدوارم هرچی که به صلاحه پیش بیاد❤

..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سختی از چه جهت ؟!  من همسرم دوروز پیش رفتن دنبال کاراش برای قصد بندی دیه... الان یکسال و ...

از نظر دادگاهیی و اینا انشالله ک هرچه سریع تر ازاد میشه

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...
از نظر دادگاهیی و اینا انشالله ک هرچه سریع تر ازاد میشه

مرسی قربونت

بهترین ها برات رقم بخوره 

صلوات فرستادم برات 🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره دوستون داره ولی نسبت ب قبل کمتر

حستو بهم میگی؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
اونی که میخواد بره رو باید گذاشت رفت به زور نمیشه نگهش داشت

قبول دارم واقعا کسی که میخواد بره الان نره ۵ سال دیگه میره

ولی دارم دق میکنم از دوریش خیلی سخته خیلی سخت تر از اونی که بخوام توصیف کنم

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی
اره  نه

حستو بهم میکی؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
من خوشبخت میشم بنظرت؟ زندگیم اونطور که میخوام میشه؟

برای جواب این سوال نباید دنبال حس ششم آدمایی که نمیشناسی باشی. جواب این سوال فقط دست خود ادمه. فقط خود آدم می‌تونه جواب این سوالو مشخص کنه