2777
2789
برای جواب این سوال نباید دنبال حس ششم آدمایی که نمیشناسی باشی. جواب این سوال فقط دست خود ادمه. فقط خ ...

سرگرمیه دیگه ... اون اتفاقی هم که میخوام حتی یک لحظش دست خودم نیس وگرنه پابرهنه میدویدم به سمتش

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسم میگ تو یکم غمگینی و یه اتفاقی افتاده ک تورو ناراحت کرده اره؟

اره..

خوشبخت میشم؟

دارم جدا میشم

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
اره.. خوشبخت میشم؟ دارم جدا میشم

اره اولاش یکم سخته برات ولی با گذر زمان با یکی اشنا میشی باون خوشبخت میشی

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...
عزیزم حستون نسبت به آینده من چطوریه؟ چرا این روزا خوب نیستم؟

ایندتون یکم پیچیدست ولی موفق میشید

ناامیدی احساس میکنم و این باعث شده حالت خوب نباشه

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...
ایندتون یکم پیچیدست ولی موفق میشید ناامیدی احساس میکنم و این باعث شده حالت خوب نباشه

یعنی چطوری پیچده؟قرار بعد ازدواج مثلا طلاق بگیرم؟

بله احساس ناامیدی دارم خیلی 😕💔

یعنی چطوری پیچده؟قرار بعد ازدواج مثلا طلاق بگیرم؟  بله احساس ناامیدی دارم خیلی 😕💔

پیچدست خودت نمیدونی هنوز چیکار کنی ینی با زندگیت این ایندتو پیچیده کرده خخ نه مگ ازدواج میکنی ک طلاق بگیریی

پیچدست خودت نمیدونی هنوز چیکار کنی ینی با زندگیت این ایندتو پیچیده کرده خخ نه مگ ازدواج میکنی ک طلاق ...

آره خودمم نمیدونم چیکار میکنم 😔 یعنی ازدواج نمیکنم 😳؟ 

ولی حستون خیلی قویه 💜🙂