بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کار برادرشوهرم کی درست میشه زندان افتاده سر دعوا میشه بگی؟!
کی میاد بیرون
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
فراموشش کن لیاقت دوست داشتن تو رو نداشته باز خدارو شکر در حد دوستی بوده
آخه بخدا راحت نیست بعد از ۹ سال من تموم این ۹ سال تو ذهن و فکرم باهاش زندگی کردم چطور حالا یهو فراموشش کنم البته اون منو نمیخواست چند سال بود دست و پا میزد که بره و نمیتونست آخرش راهشو پیدا کرد یه راه مسخره😭😭😭😭
یکم سختی تو راهتون هست و تا پنج ماه دیگ کارشون درست میشه و انشالله میاد بیرون
عزیزم سختی از چه جهت ؟!
من همسرم دوروز پیش رفتن دنبال کاراش برای قصد بندی دیه... الان یکسال و خوردا زندان خانوادش خیلی نارحتن...