2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پشیمون نمیشی

عزیزم کار برادرشوهرم کی درست میشه زندان افتاده سر دعوا میشه بگی؟! 

کی میاد بیرون 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ینی ب طلاق کشیده میشه؟؟ پشمون میشم از ازدواج باهاش؟؟

ن ب طلاق کشیده نمیشه نترس پشیمونم نمیشی فق یک اختلاف اخلاقیه انگار اخلقش دست نیومده باشه اینجوری

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...
تا حدی درسته🙃امتحان شدست

مرسی عزیزم میشه بگی برادر شوهرم کی آزاد میشه؟!؟! 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم کار برادرشوهرم کی درست میشه زندان افتاده سر دعوا میشه بگی؟!  کی میاد بیرون

یکم سختی تو راهتون هست و تا پنج ماه دیگ کارشون درست میشه و انشالله میاد بیرون

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...
فراموشش کن لیاقت دوست داشتن تو رو نداشته باز خدارو شکر در حد دوستی بوده 

آخه بخدا راحت نیست بعد از ۹ سال من تموم این ۹ سال تو ذهن و فکرم باهاش زندگی کردم چطور حالا یهو فراموشش کنم البته اون منو نمیخواست چند سال بود دست و پا میزد که بره و نمیتونست آخرش راهشو پیدا کرد یه راه مسخره😭😭😭😭

کاش زمان به عقب برمیگشت و تو بودی
یکم سختی تو راهتون هست و تا پنج ماه دیگ کارشون درست میشه و انشالله میاد بیرون

عزیزم سختی از چه جهت ؟! 

من همسرم دوروز پیش رفتن دنبال کاراش برای قصد بندی دیه... الان یکسال و خوردا زندان خانوادش خیلی نارحتن...