2777
2789
چرا یه بار انجام دادم ولی با اونم نشد دکترم گفته دوباره باید ای وی اف کنم ، هزینه ها هم که انقدر بال ...

خواهری من تاحالا ۷۰ تومن خرج کردم این سری هم ی قطعه زمین فروختم ک بی نتیجه مونده برات دعا میکنم برام دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهری من تاحالا ۷۰ تومن خرج کردم این سری هم ی قطعه زمین فروختم ک بی نتیجه مونده برات دعا میکنم برام ...

انشالله که هر چه زودتر دامنت با فرزند سالم و صالح سبز شه عزیزم

خواهری من تاحالا ۷۰ تومن خرج کردم این سری هم ی قطعه زمین فروختم ک بی نتیجه مونده برات دعا میکنم برام ...

واقعا می ارزه اینهمه هزینه برای بچه ،من که هیچ وقت از اینکارا نمیکنم

وخدایی که در این نزدیکیست

نمیدونی چقدر با امضات گریه کردم

مرسی عزیز دلم دیگه خدا صلاح مصلحت مارو بهتر از خودمون میدونه ولی بازم توکلم بخداست چه کنم 

انشالله همه منتظرا بزودی زود مامان بشم حس قشنگیه من فقط تونستم ۲ هفته از وقتی که فهمیدم باردام تجربه کنم ...

وای شوهرمو نگو که انقدر مغروره ولی انقدر با شکم من صحبت میکرد خیلی ناراحت شد میگه این روزا چقدر دیر میگذره برای اینکه بخوایم دوباره اقدام کنیم۰🥺🥺🥺

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
مشکلتون چیه ک نمیشه

من همسرم عمل داشته یکم ضعیفه

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز