2777
2789
الان تحت نظر ابن سینا تهران هستم قبلا جای دیگه انجام داده بودم

یکی از اقوام ما رشت انجام میده و خیلی راضیه ...قبلش تهران انجام داده چند بار

خدایا🙏شکرت 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ای وی اف انجام بدین احتمال باردار شدنتون زیاده

خوب قربون خدا برم حامله شدم تازه سقط کردم هزینش بالاست 

سپردم بخدا ایشالله اینبار که حامله شدم بمونه برام

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏

بچه ها یک چیزی مادربزرگ شوهرم میگه بعضیا زیر ۲۰ سال حامله نمیشن باید ۲۰ سالشون تکمیل بشه اخ من ۲۰ سالم که تکمیل شد بعد ۲ سال اقدام حامله شدم اونم بخاطر یکم عصبانیت و بی تجربگی سقط رفت شماها تو خانوادتون کسی به همچین چیزی اعتقاد داره

بعد از دوسال۱۴۰۰/۵/۲۳ جواب ازمایشم مثبت شد😍😍😍شکرت خدا 😔😔😔خدا صلاح دونست تو ۶ هفته  ۱۴۰۰/۶/۶کنجد منو ازم گرفت😭😭😭 خدایا شکرت من که از حکمت تو خبر ندارم ...ولی خداجون بابایه بچم خیلی ناراحت رفت میگه من هیچی نمیخوام دیگه فقط مررررگ حتی دست به خودکشی هم زد 😰خدایا لطف کن منو زود زود مامان کن تا عشقم خوشحال بشه🤲🤲🤲خدایا خیلی دوستت دارم خیلی🙏🙏🙏
واقعا می ارزه اینهمه هزینه برای بچه ،من که هیچ وقت از اینکارا نمیکنم

خب دوست عزیز خیلیا بچه دوست دارن ...ب نظر من بیشتر از اینا هم می ارزه ...ولی خب هر کسی یه طرز فکری داره 

خدایا🙏شکرت 
همسرم عمل واریکسل دارشتن ک عمل کرد ...و خوب شد ...الان چند ماهه ولی بی نتیجه 

اصلا به دلت بد راه نده شوهر من ۹ سال قبل این عمل انجام داد دکتر ناامیدش کرده بود همون موقع 

ولی من بهش گفتم من مطمئنم ما بچه دار میشیم که خداروشکر شد ولی سقط رفت ایشالله بعدی

بچه ها اصلا استرس نداشته باشید چون کسی که استرس داره باردار نمیشه 

بسپارید به خدا 

توکلتون به بالایی باشه

ایشالله به زودی زود میاین خبر خوش میدید

مرسی عزیز دلم دیگه خدا صلاح مصلحت مارو بهتر از خودمون میدونه ولی بازم توکلم بخداست چه کنم  انش ...

من ۱۵ سالم بود باردار شدم چون زود ازدواج کردم ناخاسته بود و هممون واقعا خوشحال بودیم و الان دخترم ۳ سالشه 

ولی این دومی همه خوشحال بودن بجز من 

💔
اصلا نشنیدم

ولی من بخاطر اینکه حامله شدم گفتم شاید راست باشع بعدشم میگن چله بری خیلی جواب داده شماهاهم امتحان کنید ضرر نداره

کسی که فولیکول سالم داشته باشه به این معناست که مشکل از همسرشه؟البته اصلاحات رو کامل نمیدونم،نمیدونم ...

خب نه حتما ...هم فولیکول و رحم باید سالم باشه ...ممکنه فولی باشه ولی بی کیفیت باشه ...وخب ممکنه مشکل از آقا هم باشه ک همش باید بررسی بشه 

خدایا🙏شکرت 
ولی من بخاطر اینکه حامله شدم گفتم شاید راست باشع بعدشم میگن چله بری خیلی جواب داده شماهاهم امتحان کن ...

چله بری چطوریه؟ اینو خیلیا میگن

خدایا🙏شکرت 
من ۱۵ سالم بود باردار شدم چون زود ازدواج کردم ناخاسته بود و هممون واقعا خوشحال بودیم و الان دخترم ۳ ...

هیچ وقت ناشکری نکن خدا صلاح میدونه و که بهتربن حس دنیارو نصیبت میکنه

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز