2777
2789
عنوان

خسیس بودن خانواده شوهر

878 بازدید | 32 پست

خساست اونها، یه مدته خیلی کلافه ام کرده و اعصابم رو خرد کرده. به حدی ناراحتم که دلم نمیخواد دیگه برم خونشون. هر وقت میریم خونشون گشنه میریم و گشنه برمی گردیم. کسی برا شکم جایی نمیره اما این رفتارها واقعا زشته. پسرم کوجیکه. خوب هر وقت میریم میگه گشنمه. اونا هم هیچی تو خونشون پیدا نمیشه. بچه من پنیر رو با عسل یا مربا میخوره. هر دفعه میریم همینو میگه اما مادرشوهرم به رو خودش نمیاره یه شیشه عسل کوجیک بخره بذاره تو خونش برا نوه اش. دریغ از یه خوراکی کوجیک که برا نوه بخره. منم دیگه از سری اخری که رفتیم خونشون دیگه دلم نمیواد برم

شوهرت ک اینجور نیست؟

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن تو نمیتونی درستش کنی، ما هروقت میریم خونه مامانم بخاطر دوتا بچه هام میره کلی خوراکی می‌خره، ولی مادرشوهرم تا حالا یدونه شکلات نخریده برا بچه‌ام 😑

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

شاید توان مالیشو ندارن 

خودت یه ظرف کوچیک عسل اندازه ای که بچت مبخوره ببر با خودت هروقت میری  

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

همه مادرشوهرا همینن خودتو درگیر نکن

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

متاسفانه خانواده همسر منم تا حدودی همین طورن 

مثلا میریم خونشون یک نوع میوه تو بشقاب میذارن جلوت بدون ظرف میوه خوری من از این نوع پذیرایی بدم میاد و هیچ وقت اونجا چیزی نمی‌خورم 

عزیزم اونها همینن

درسته خساست بده ولی وقتی از شکم خودشون هم دریغ میکنن شما توقع داری بعد سالها با این اقتصاد  این خصلت زشت و کهنه رو بذارن کنار؟  

یا وعده غذایی نرید یا به پدرتون یاد بدید چند ساعت یا چند روز بهانه غذا نگیره و هرجا هر چی بود با ادب و خوشرویی بخوره تا برسه خونه و طبع طبعش هرچی خواست میل کنه . یا بخرید و ببرید و سر میز بچینید همه بخورن 

وقتی میبینی اینجورین عزیزم همه چی با خودت ببر برای بچت قبلشم شام یا ناهارتو بخورید برید که دیگه نار ...

ما میخوریم اما بچم کوجیکه نمیفهنه. اگر هم خورده باشه یه دفعه میگه گشنمه. اونا هم از بچم ایراد میگیرن. بخدا خونه بابای خودم که میرم همه چی برا بچه من میخره. همه جوره احترام شوهرم میذاره. اما خونه مادرشوهرم انگار میریم تو قحطی

زندایی شوهر منم وقتی میاد خونه بقیه چشمشون رو در میاره ما میریم خونش گشنه برمیگردیم.قطره چکونی غذا میریزه تو ظرف.البته اینم بگم من عادت ندارم بدون دعوت خونه کسی برم.سالی نهایتا یک بار برم خونش یا نه.این حرفا گفتن نداره ولی وقتی دعوت میکنه و وعده میگیره درست وعده بگیره.من هیچ‌وقت نشده برم خونش بعد بیام خونه خودم دوباره ننشسته باشم سر سفره.حداقل نون بذاره سر سفره با نون خالی خودمون رو سیر کنیم.10ساله عروس این خانوادم نهایتا 5یا6بار برای ناهار یا شام رفتم یک بار سیر برنگشتم.

حتی خواهر شوهرم وقتی میخواد خیارشور بریزه تو ظرف میگه مثل زنداییم برش بزنم؟اون دفعه فک کردم میخواد تزئینی چیزی کنه،گفتم چطوری؟گفت زنداییم بیاد خونه من یا هر کی خیارشورا رو نهایتا 4یا5قسمت میکنه که با همون سایز بخوای بخوری خفه میشی ولی میری خونه خودش از بس نازک برش میزنه که زیاد خورده نشه و زیاد دیده بشه اگه جلوی چشت خیار شور رو بگیری انگار نامرئیه.😂

شاید توان مالیشو ندارن  خودت یه ظرف کوچیک عسل اندازه ای که بچت مبخوره ببر با خودت هروقت میری&n ...

نه . وضعشون از بابای من خیلی بهتره. شوهرم میگه با خودت عسل ببر. اما زشت نیست. همه دلشون میخواد برا نوشون خوراکی بخرن اما اینا خیلی حال به هم زنن