2777
2789
عنوان

خسیس بودن خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 32 پست

یعنی عاشق اونام که گفتن لابد ندارن و...خب ادم خر نیس فرق نداری با خسیسی رو میفهمه وقتی میره جایی.به نظرم کمتر برو و برا بچت هرچی لازمه ببر،تو مغازشون هم کار نکن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی یه مغازه دارن من تو مغازشون کار میکنم حق منم اصلا نمیدن خیلی کم بهم میدن. فقط همش خودخوری میکنم ...

خب نرو واسه کار وقتی قراره حرص بخوری خونشونم میری یکم پنیرو عسل ببر هر وقت بچت گفت بهش بده اینجوری شرمنده ام میشن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزبزم بقیه مسئول عادات غذایی ما یا بچمون نیستن.چیزی که در توانشه و دوست دارن  خریدن برا خونشون.شما برا بچت چیزایی که دوست داره ببر.بله محبتشونو میرسونه اگه بخرن برا بچه ولی نخرن هم مشکلی نیس به نظر من

متاسفانه خانواده همسر منم تا حدودی همین طورن  مثلا میریم خونشون یک نوع میوه تو بشقاب میذارن جل ...

منم سری اخر نخوردم. مغازشون کار میکنم خیلی بهم کم پول میده شوهرم بهس گفته بیشتر بده. پدرشوهرم برگشته ۵ هزار تومن گذاشته رو پول بهم داده. اخه ۵ تومن پوله. دست گدا بدی قهر میکنه

یعنی عاشق اونام که گفتن لابد ندارن و...خب ادم خر نیس فرق نداری با خسیسی رو میفهمه وقتی میره جایی.به ...

اره واقعا. فعلا یه مدت انقدر حرص میخورم از این رفتارشون مخصوصا مغازه. یه کولر تو مغازه نیست. هر وقت میرم از گرما می میرم. شوهرم هم میگه چون بچت میگیرن نباید اعتراض کنی. فکر کن نهایت هفته ای یبار بخوان بچه منو بگیرن. مگه کسی برا نگهداری بچش پول میگیره. از وقتی شوهرم اون حرف رو زد دیگه بچمو نگذاشتم پیشش اونا

اره واقعا. فعلا یه مدت انقدر حرص میخورم از این رفتارشون مخصوصا مغازه. یه کولر تو مغازه نیست. هر وقت ...

اره اینجوری فایده نداره،مطمین باش منتی هم سرت میذارن اخر که لطفم بهت کردیم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
عزبزم بقیه مسئول عادات غذایی ما یا بچمون نیستن.چیزی که در توانشه و دوست دارن  خریدن برا خونشون. ...

اره. حتما پولهاشو گذاشته وقتی مرد گیر بچه هاش بیان یه فاتحه هم براش نفرستن‌. هیچی نمیخره نخره، حق منو که تو مغازه اش کار میکنه بده

ما میخوریم اما بچم کوجیکه نمیفهنه. اگر هم خورده باشه یه دفعه میگه گشنمه. اونا هم از بچم ایراد میگیرن ...

اره خب پدر و مادر خود ادم ی چی دیگن

کاریشون نمیشه کرد شما اون چیزا که پسرتون توی اون تایم میخواد رو با خودتون ببرید تا بچه دیگه گرسنگی نکشه

اونا همونطورن عوض نمیشن عزیزم پس حرص نخور

اره خب پدر و مادر خود ادم ی چی دیگن کاریشون نمیشه کرد شما اون چیزا که پسرتون توی اون تایم میخواد رو ...

بخدا الان انقدر حالم بده که دارم با گریه جواب میدم. هیچ کسی هم ندارم که باهاش حرف بزتم