2777
2789

نداشتم این حجم از افتضاحو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوتی میدم یادم نمیمونه

خوبیش اینه ک خودمو اذیت نمیکنم بخاطرش😂😬

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ب شوهرم گفتم آبتو بده بخورم😐

منظورم آب معدنی ای بود ک دستش بود

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

سوار تاکسی شده بودم ی پسره هم کنارم نشسته ود یهو راننده پیچید منم رفتم تو دل پسره پیاده که شدم مث سگ داشتم به راننده نگاه می کردم 🥴🥴

منو ساقی جونم با هم دیگه خواهریم😍سلامتی همه خواهرا راستی ۳ ماه دیگه خاله میشممممممم😍تیکر بارداری خواهرمه

دیروز  با شوهرم رفتیم خونه یکی از اقوام 

بچرو میخواست از بغل مامانش بگیره شوهرم 

بچه برگشت  دست انداخت بلوز مامانشو کشید 

کل می می هاش معلوم شد 

بد بخت کلا رف محو شد 😑😑😑😂

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

۱۵ سالم بود رفته بودیم بازار با مامانم رفت داخل ی مانتو فروشی من چون شلوغ بود دم در ایستادم بعد خلوت شد خواستم برم تو حواسم نبود رفتم تو در شیشه ایش😐😐😐😐 خدایی ندیدمش:/ ی پسر هم اونجا بود خندش گرفت بم کلی خجالت کشیدم 😐😂😂😂😂  

با شوهرم دوست بودیم گوشیمو دادم دست مامانم زنگ بزنه عکس و تماسا و پیامای شوهرم بود حواسم نبود ، لو رفتم😅

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!