2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست
حالا فعلا وزنم رو بالا میبرم امیدوارم تاثیر داشته باشه

اگه میخوای بخاطر این موضوع وزنتو اضافه کنی بستگی به الگوی بدنیت داره مثلا اگه الگوی بدنی شما گلابی باشه هرچه قدر اضافه وزن بگیری بیشتر پایین تنت چاق میشه پس اول الگوی بدنیتو بشناس مورد اول

مورد دوم بخاطر این یه موضوع بدنتو از وزن نرمال خارج نکن عوارض چاقی بیشتر از خوشگلیه این مدلیه 

مورد سوم بنظر خود من به شخصه سینه بزرگ اصلا خوب نیست گردن بند بد وایمیسه،بالا تنه خانمو خیلی بزرگ نشون میده ،بعد جدا از همسرت مردای دیگه به چشم برده جنسی نگاه میکنن

و خیلی چیزای دیگه 

این نظر من بود باز هرجور خودت صلاح میدونی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تو باید گزارش بخوری متاسفانه بیماری  یکی بیاد بگه پول فورا کاربریش بسته میشه با این همه تاپیک ...

کل تاپیکای منو بخون کجاش‌جرته.

متاسفم برات بیماری

این صفحه متعلق به من 
تو باید گزارش بخوری متاسفانه بیماری  یکی بیاد بگه پول فورا کاربریش بسته میشه با این همه تاپیک ...

اقا توروخدا تاپیک منو.نترکونید من قصدم بحث پزشکی و.علمی بود😢

نمیدونم فک کنم بین ۶٠تا ۶۵

من برام سوال بود که سایز سوتین از چند شروع میشه روم نمیشه بپرسم چون اصلا از خودم راضی نیستم البته از پارسال این وقت تا الان۴سایز کم کردم اما هنوز نصبت به بقیه بدنم و قدم بزرگه تو فکر بدنسازی موضعي بعد از کرونا بودم اگر زنده موندم بعدش دیگه اگر نشه پروتز خودم بدم میاد کاش اصلا نداشتم هر جور دلم میخواست لباس میپوشیدم 

ولشون کن بلدن الکی گیر بدن.اینجا هم نظر درست بهت نمیدن.اول برو دکتر تغذیه و زنان حتما چکاب بشو.وزنت کمه ۵ تا زیاد کن درست میشه.

این صفحه متعلق به من 
اگه میخوای بخاطر این موضوع وزنتو اضافه کنی بستگی به الگوی بدنیت داره مثلا اگه الگوی بدنی شما گلابی ب ...

عزیزم من درواقع میخوام به وزن ایده آل برسم، من کلا۴۲کیلو هستم😢، حداقل ۱۲_۱٠ کیلو باید اضافه کنم خیلی لاغرم، تازه بعدش نرمال میشم انقد تا حالا چاق نشدم که نمیدونم چاق بشم بیشتر قسمت پایین تنه میره یا بالاتنه. 

نه بابا به تاپیک شما چی کار دارم 

ولی جواب هر آدم بیماری رو تو این سایت ندین بخاطر خودتون میگم 

جالبه من که متوجه شدم بیماره اون پست افتضاحشو که درباره ل‌ز بود پاک کرد 

و تاپیک هاش همه در مورد ازدواج با همجنس و .... است 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
عزیزم من بحث پزشکی و علمی مطرح کرذم خب میخوام از تجربه کسایی که انجام دادن بدونم

عزیزم حرف من نیست حرف نی‌نی‌یاره 

یه نگاه به کامنتا بکن 

منکه باورم نمیشه این کامنتا‌رو یه خانم تو سایت عمومی با کلی کاربر خاموش و آنلاین آقا بذاره.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
مامانم بوده که بهش رفتم سینش با ۴ تا بچه شیر دادن ترک ندره سفید و نرم سایز ۱۱۰😂😂😂😂

خوپه خوشحال میشه شوهرت🤧🤣🤣🤣🤣🤣😹

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه