2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست
وای من فیلمشو دیدم کرک و پرم فر خورد از ترس😨😨😨😨

همه جراحی ها فیلمشون ترسناکه نباید دید، مثلا عمل بینی، سزارین، یا حتی جراحی دندون

ولی خب خیلیاشو آدم مجبور میشه انجام بده

نه عزیزم بدن خودتو دوست داشته باش هرکسی یه عیبی داره .. همسر شما اگه مرد خوبی باشه قطعا شما رو با کس ...

اخه دلم نمیخواد حتی اگه به روم نیاره ولی با خودش فکر کنه کاش بزرگتر بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم ولی من از سایز گفتم فقط

شما از سایز نگفتی از کل بدنت گفتی 😊 موفق باشید

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
اخه دلم نمیخواد حتی اگه به روم نیاره ولی با خودش فکر کنه کاش بزرگتر بود

نمیدونم هرجور راحتین 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
دیگه گفتم بیشتر بازدید بخوره😄

من دیدم سینه رو کوچک کردن.خیلی درد داره و جای زخمش تیرست

پروتز هم میگن امکان پارگیش زیاده و نیاز ب عمل مجدد داره اگه لطیف برخورد نشه

تو مرا جان وجهانی
واقعا اگه اينجوريه چرا اينهمه انجام ميدن

جلوشو چطوری بگیریم؟مردم خواهان تغییر پزشک خواهان پول راهی بنظر شما میاد؟

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم