کسی خودش یا اطرافیان انجام داده؟ من همش حس میکنم بعدش که سینه رو لمس کنی مثل سینه طبیعی خودمون نرم نیست و یجوری غیرطبیعی و مصنوعیه، اینطور نیست؟ با لمس کردن حس میشه که طبیعی نیست؟!
کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
اخه اونجا چربی زیاد میخواد این همه چربی ازکجای بدن بگیرن
نه دیگه چربی پیوندیه
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
فقط بخاطر اونا نیست که من همیشه مجبورم سوتین اسفنجی بپوشم تو گرما هم سخته، اخه زیر لباس خوش فرم نیست
به نظرم هیچ جوره ارزششو نداره من برای سزارین میرم اتاق عمل پاهام دیگه توان نداره جلو برم حالا الکی چرا بری اتاق عمل
کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...