2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست

برای یاداوری میگم تو سایت مرد هست 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا به خاطر مردا اینقد باید خودتونو اذیت کنین ؟؟؟؟ 

فقط بخاطر اونا نیست که من همیشه مجبورم سوتین اسفنجی بپوشم تو گرما هم سخته، اخه زیر لباس خوش فرم نیست

خدایی جای پز دادن داره دیگه ممه هام😂😂😂 دیگه از ۸۵ ۶م بزرگتره ولی خدایی من کل بدنم و دوست دارم ب ...

اه بدم میاد ازت دیگه😿راز موفقیتت چی بوده؟

دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒
اخه اونجا چربی زیاد میخواد این همه چربی ازکجای بدن بگیرن

نه دیگه چربی پیوندیه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
فقط بخاطر اونا نیست که من همیشه مجبورم سوتین اسفنجی بپوشم تو گرما هم سخته، اخه زیر لباس خوش فرم نیست

به نظرم هیچ جوره ارزششو نداره من برای سزارین میرم اتاق عمل پاهام دیگه توان نداره جلو برم حالا الکی چرا بری اتاق عمل

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
چرا به خاطر مردا اینقد باید خودتونو اذیت کنین ؟؟؟؟ 

والا من که مجردم ولی تیپ و استایلو خیلی بهتر میکنه

دلیل گریه هیچ دختري نباشید...اینو وقتي میفهمي که خدا همچي میزنهپس کلت نتوني بلند شي!😎😒
به نظرم هیچ جوره ارزششو نداره من برای سزارین میرم اتاق عمل پاهام دیگه توان نداره جلو برم حالا الکی چ ...

چی بگم والا فعلا امیدم به اینه که چاق بشم سایز سینه هم تغییر کنه😢