2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه تا مدتها بیرون از خونه......مهمانی و شب ها پوشک میکردم.......مهمانی که بودیم دستشویی میبردم ولی پوشک هم میکردم......بیرون هم همین طور می گفتم بگو اگه دستشویی در دسترس بود میبردم........آخر شب ها هم میبردم دستشویی ولی باز پوشک میکردم تا یه مدت که کامل مطمئن شدم میتونه کنترل کنه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
منکه تا مدتها بیرون از خونه......مهمانی و شب ها پوشک میکردم.......مهمانی که بودیم دستشویی میبردم ولی ...

منم خونه مادرشوهرم پوشکش میکنم ولی مدام حواسم بهش هس.ولی بیرون نه اخه نمیخوام براش عادی شه تو پوشک جیش کنه. 

شما بچه دارین؟تجربشو دارین؟اخه اصلا نمیشه بیرون رفت یعنی کم کم بهتر میشه؟

اره دوسالشه تازه ۳ ماهه از پوشک گرفتم ولی بیرون فعلا پوشکش میکنم البته جاهایی ک بدونم از یه ساعت بیشتر بیرونم

منم خونه مادرشوهرم پوشکش میکنم ولی مدام حواسم بهش هس.ولی بیرون نه اخه نمیخوام براش عادی شه تو پوشک ج ...

نه عادی نمیشه.......بهتره از اینه که مدام استرس داشته باشی.......بهش بگ اگه جیش داشت بگه.   حالا دستشویی در دسترس بود میبری.......

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
نه عادی نمیشه.......بهتره از اینه که مدام استرس داشته باشی.......بهش بگ اگه جیش داشت بگه.   حال ...

ببین پسر من الان اینجوری شده که خیلی بدش میاد اگه جیش کنه میگه عهههه عهههههه پی پی 

بعد من میگم اگه دوبار جیش کنه ببینه پاش خیس نشد براش عادی میشه