2777
2789
عنوان

سریال ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 52153 بازدید | 76 پست
از جم تی وی بکشین بیرون همش مزخرفه ولی من دارم برای بار دهم عشق ممنوع رو میبینم😑نمیدونم چرا فقط ای ...

کارادنیز خیلی قشنگه

من دوبار دیدمش

غمگینه البته یکم اولاش

ولی پایان خوش و جذابی داره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه رو زبان اصلی دیدم با جم نمیتونم ارتباط برقرار کنم آره عالیه اگر میتونین آپارتمان بی گناهان ر ...

من با زیرنویس میبینم خودم ماهواره فقط عروس استانبول میبینم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

دختر پشت پنجره✌ واقعا با بقیه فرق داشت و خیلی دردناک🥺 فصل ۲ش اومد؟

پنچشنبه هفته بعد اولین قسمت فصل جدید و نشون میده

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
قسمت چندی؟خیلی مزخرف شده من قسمت ۱۲ هستم دیگه نمیبینمش😐

قسمت ۸۵

غفور میره ب دمیر میگه ک هاتیبو کشته 

دمیرم ی شکم میزنتش😂😂

چون غفور ب دمیر نگفته بود ک قاتل جنگو هاتیب بوده

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

واقعا سریالای ترکی خیلی بی محتوا و تکراریه چرا نمیرید دوتا سریال آمریکایی نگاه کنید این همه سریال معروف که واقعا زندگیه آدمو عوض میکنه و چندتا چیز توش یاد میگیری این همه هم طولانی نیست من خودم چندتا دیدم که کلا باعث شده کتاب بخونم وقتمو الکی هدر ندم واقعا تاثیر خوب دارن شاید اوناهم سریال بی محتوا داشته باشن ولی تو هزارتا یکیه میتونید راجبش تحقیق کنید بعد نگاه کنید اگرم دیدید حتما با زیرنویس ببینید

معمولا یک الگوی تکراری رو دنبال می‌کنند اینو دیگه همه میدونن قطعا من چندتا سریال ترکی دیدم که به این ...

دقیقا منم الان بهش فک میکنم میبینم چقدر عمرمو تلف کردم بعد از دیدن سریال چکوروا به این نتیجه رسیدم البته نصف کمترشو دیدمو دیگه بعدش هیچ سریال ترکی ندیدم

دقیقا منم الان بهش فک میکنم میبینم چقدر عمرمو تلف کردم بعد از دیدن سریال چکوروا به این نتیجه رسیدم ا ...

دقیقا حرف منم همینه

مگه چقدر عمر میکنیم میدونی چه فیلما یا کتابایی هست که واقعا حیفه قبل از اینکه ببینیم یا بخونیمشون بمیریم؟ 

افرین❤️❤️

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
خب معرفی کنین

بستگی داره چه ژانری دوست دارید سلیقه ها متفاوتن من همه جور ژانری نگاه میکنم گیم اف ترونز که فانتزی حماسی یا تراژدیه،وایکینگها،بریکینگ بد که جنایی درام،پیکی بلایندرز،شرلوک وخیلیای دیگه مهم ژانر مورد علاقته من این اواخر سریال دارک رو دیدم که علمی تخیلیه واقعا عالی بود کلا دیدت نسبت به همه چی عوض میشه