نه اینجوری نیست بعضی فیلم هاشون واقعا قشنگه مثلا عشق تجملاتی دکتر معجزه عشق منطق انتقام چوکور ...
من نمیتونم ببینم اصلا فقط تعریف چوکور رو خیلی شنیدم و تیزرهاشو که دیدم با خیلی از فیلم ترکی ها فرق داشت انگار
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
وقتی ندیدی نمیتونی ارزش فیلم بیارید پایین همه فیلم ها شون مثل هم نیست
معمولا یک الگوی تکراری رو دنبال میکنند اینو دیگه همه میدونن قطعا من چندتا سریال ترکی دیدم که به این نتیجه رسیدم اونقدری هم عمر نمیکنم که هر فیلم آبکی رو نگاه کنم
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚