2777
2789
عنوان

سریال ترکی

| مشاهده متن کامل بحث + 52153 بازدید | 76 پست
نه اینجوری نیست بعضی فیلم هاشون واقعا قشنگه مثلا عشق تجملاتی دکتر معجزه‌ عشق منطق انتقام  چوکور ...

من نمیتونم ببینم اصلا فقط تعریف چوکور رو خیلی شنیدم و تیزرهاشو که دیدم با خیلی از فیلم ترکی ها فرق داشت انگار

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم زبان اصلی میبینم الان دارم میرم قسمت ۶.

سریال قشنگی هست

فصل دو هم دارن میسازن 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
نه از ۲۱ شهریور میاد این ماه همه سریال ها فصل جدیدشون میاد  من بی صبرانه منتظر اتاق قرمزم

آخ جون منو خیلی تحت تاثیر قرار داد اون اعصابمو خراب کردن

اتاق قرمز نگا نمیکنم ماهواره میده

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

وقتی ندیدی نمیتونی ارزش فیلم بیارید پایین همه فیلم ها شون مثل هم نیست 

معمولا یک الگوی تکراری رو دنبال می‌کنند اینو دیگه همه میدونن قطعا من چندتا سریال ترکی دیدم که به این نتیجه رسیدم اونقدری هم عمر نمیکنم که هر فیلم آبکی رو نگاه کنم

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
آخ جون منو خیلی تحت تاثیر قرار داد اون اعصابمو خراب کردن اتاق قرمز نگا نمیکنم ماهواره میده

من همه رو زبان اصلی دیدم با جم نمیتونم ارتباط برقرار کنم آره عالیه

اگر میتونین آپارتمان بی گناهان رو هم ببین اونم عالیه 

از جم تی وی بکشین بیرون همش مزخرفه

ولی من دارم برای بار دهم عشق ممنوع رو میبینم😑نمیدونم چرا فقط این به دلم نشست بین این همه فیلم😑

بعدش می خوام تو در قلبم را بزن رو ببینم خیلی تعریف میکنن

معمولا یک الگوی تکراری رو دنبال می‌کنند اینو دیگه همه میدونن قطعا من چندتا سریال ترکی دیدم که به این ...

شما یکبار اتاق قرمز ببین نظرتون عوض میشه درس های روانشناسی که تو فیلم نهفته ست واقعا

از جم تی وی بکشین بیرون همش مزخرفه ولی من دارم برای بار دهم عشق ممنوع رو میبینم😑نمیدونم چرا فقط ای ...

اصلا نیگا نکن افتضاحه فقط بخاطر محبوبيت هانده و کرمه‌ که تعریف داره واگرنه سناریو مزخرف بجاش عشق تمجلاتی نیگا کن یا عشق منطق انتقام قشنگن

👻