2789
عنوان

سریال ترکی

52152 بازدید | 76 پست

بچه ها دنبال یه سریال ترکی میگردم که ارزش دیدن داشته باشه یجورایی حرف نداشته باشه دیگه

به غیر عشق ممنوع و فضیلت و کاراسودا و برگریزان و  ماکسیرا و اینا

😐😂

نمیدونم😐😕

میدونی ماهیا به آبجی هاشون چی میگن؟ آبزی آبزی،یه بار حیف نون با نامزدش میره کافی شاپ نامزدش به گارسون میگه:ببخشید دوتا قهوه بیارید بعدش حیف نون به گارسون میگه:برای منم یه دونه قهوه بیار،یه بار برای اولین بار گوشی میخره میندازه حالت هواپیما پرتش میکنه،

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اپارتمان بیگناهان رو دارم میبینم

عااالیه

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
تو در قلبم را بزن

خیلی الکیه

واقعا بی محتوا و مسخره هست 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

واقعا هیچکدوم ارزش نداره این همه کشورای خوب

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
من دوسش داشتم🤪

به خاطر بازیگراش؟😁

واقعا هیچکدوم ارزش نداره این همه کشورای خوب

اره فیلم‌های ترکیه خیلی دیگه بی نمکن همیشه یا رعیس عاشق منشی اش یا برعکس و اصلا جالب نیس 

فیلم‌های کره ای نگاه کن معرکن . انیمه هم عالیه 

🍃﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ 🌼🍃