خانوما من خیلی ب بوها حساس شده بودم خوب از همه جای خونه بدم اومده بود و کم و بیش بالا میاوردم قرص ضد تهوع گرفتم الان بو اذیتم نمیکنه یهویی بالا میارن نتونستم چیزی بخورم از صب هر چی میخورم بالا میارم ..از این قرصه هس یا نه دیگه این هفته بدتر شدم
تا ۱۷ هفته اوجشه،،من الان چند روزه نسبت .ب مواد شوینده خصوصا مایع دسشویی بدم میگیره و. بالا میارم
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
کپسول زینتوما بخور عاااالیه من اصلا استفراغ نداشتم
۳روز دیگه نی نیت میاد
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
من ۱۰ هفته هستم منم تمام مواد شویندم عوض کردم از بس بدم اومد
کم کم خوب میشی،، نگران نباش،،کشک خوبه اگه بخوری،،لیمو هم خوبه
والا دیگه باید بیاد ولی همه ش استرس دارم که آخرش مجبور به سزارین بشم برام دعاکنید بتونم طبیعی زایم ...
هرچی خیره پیش بیاد