2777
2789
عنوان

لکه دیدم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 95 پست
😭😭😭😭😭،،،واقعا متاسفم عزیزم،،به خانوادت گفتی؟؟؟خدا به دلت صبر بده وارامش،،،خیلی ناراحت شدم برات ...

بابام امشب میخاس با تاخیر واسم تولد بگیره

الان همه بیمارستانیم💔

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام امشب میخاس با تاخیر واسم تولد بگیره الان همه بیمارستانیم💔

ای عزیزم منم 13هفته بودم بچم قلب تشکیل ندا ایشالا به امید خدا بچه دار هم میشی عزیزن ناراحت نباش 

فوق تخصص 

سلام عزیزم خوبی؟؟هنوز بیمارستانی؟؟چیکار کردی؟؟؟

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
سلام عزیزم خوبی؟؟هنوز بیمارستانی؟؟چیکار کردی؟؟؟

ن دیگه دیشب مرخص کردن گفتن باید خونریزی بیوفتی خودت ساعت۴ بود فکر کنم خونریزیم شروع شد

حق هیچ مادری نیست که این جوری بچشه ازدست بده،،،حتما برو سونو که بقایا نداشته باشی بعد مثلا ۱۵ روز یا بیست روز،،،فولیک هرشب یه دونه بخور،،برو دکترعفونت نکنی😔😔😔

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
حق هیچ مادری نیست که این جوری بچشه ازدست بده،،،حتما برو سونو که بقایا نداشته باشی بعد مثلا ۱۵ روز یا ...

دیگ پیش این دکتر نمیرم احتمالا برم پیش مسلم زاده

دیگ پیش این دکتر نمیرم احتمالا برم پیش مسلم زاده

زنگ بزن نوبت بگیر آنروز وفردا ،،بری پیشش برای سونو بقایا وتحت نظرش باشی مشکلی پیش نیاد😥

سونو ان تی همون غذبالگری تو ۱۲هفته رفته بودی؟ همون که سونو و آزمایش با همه؟ اونموقع تشخیص مشکلی نداد ...

ن عزیزم 

مثل اینکه قلبش ایستاد و رشد نکرد