2777
2789
عنوان

لکه دیدم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوازده هفته بودم،خودتو ناراحت نکن واقعا قسمتش نبوده بیاد تو این دنیا،ایشالا زود اقدام کن ،فاصله ...

چیشده؟دارم دق میکنم خدای

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
من یکسال اقدام نکردم بعدش با وجود شرایط خوب خودم و همسرم نشده چندبار هم دارو استفاده کردم دوبار عکس ...

ایشالله ک میشه

چی بگم والا من تو عقد باردار شدم بخاطر این بچن با همه جنگیدم😭💔

ضربان نداره بچم😊💔تموم شو همه چی رشد نکرد کلا بچم دیگه نیست💔

نننههههههههههههه،،،اخه چرا😔😔😔

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
دیدی چیشد😭خدا بهم ی نگاه ننداخت😭من چ گلی بریزم تو کلم😭چرا انقد خدا اذیتم میکنه😭

🥺🥺🥺مگه استراحت نداشتی؟؟آخه چرا؟؟؟ دوست نداشتم یه مادر دیگه ام مثل من طعم سقط رو بچشه ،،طعم از دست دادن واقعا متاسفم  یاد خودم افتادم ۲ ماه پیش 😭😭😭😭😭منم ۱۳ هفته بودم

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
🥺🥺🥺مگه استراحت نداشتی؟؟آخه چرا؟؟؟ دوست نداشتم یه مادر دیگه ام مثل من طعم سقط رو بچشه ،،طعم از دست ...

دلم داره میترکه دارم خفه میشم😭کاشکی از اول مهرش نمیوفتاد تو دلم ای خدا😭سونو گفته بود پسره😭

دلم داره میترکه دارم خفه میشم😭کاشکی از اول مهرش نمیوفتاد تو دلم ای خدا😭سونو گفته بود پسره😭

😭😭😭😭😭،،،واقعا متاسفم عزیزم،،به خانوادت گفتی؟؟؟خدا به دلت صبر بده وارامش،،،خیلی ناراحت شدم برات متاسفم