2777
2789
عنوان

لکه دیدم☹

1829 بازدید | 95 پست

بچه ها دیروز بعدازظهر ی دو یا سه تا رگه خون دیدم تو لباس زیرم باعرض معذرت،بعد رفتم کاملا دراز کشیدم اصلا تکون نخوردم الان درد پریودی داره امونمو میبره وحشتناک زیردلم درد میکنه دکترمم تا فردا نیست فردا بهم نوبت داد سونو و غربالگریمو چک کنه چیکار کنم فقط بگین دارم غش میکنم از درد

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی خطرناکه؟کلا استراحت مطلقم دکترم نیست اینجا کرونا بیداد میکنه چیکار کنم خطرناک نباشه😭

خطر داره عزیزم برو سریع برو دکتر شاید بچه اومده پایین اروم باش فقط عجله کن سریع برو بیمارستان با ماشین ماسکم بزن 

فوق تخصص 
شمارشو ندادی دگترت ....چند ماهته چیز سنگین بر نداشتی

۱۳ هفتم کلا دراز کشم معمولا مگر اینکه برم وسایل خونمو انتخاب کتم دکترمم نیست شماره شخصیشو ندارم مطبم بستس

کرونام تو شمال افتضاحه من دیروز جدی نگرفتم با استراحت بهتر شدم ولی الان نگران شدم

خطر داره عزیزم برو سریع برو دکتر شاید بچه اومده پایین اروم باش فقط عجله کن سریع برو بیمارستان با ماش ...

جفتم پایین هست

اخه شوهرم رفته سرکار مامانم نیست اخ خدا😭

۱۳ هفتم کلا دراز کشم معمولا مگر اینکه برم وسایل خونمو انتخاب کتم دکترمم نیست شماره شخصیشو ندارم مطبم ...

خوب برو یه دکتر ویگه جدی بگیر 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
جفتم پایین هست اخه شوهرم رفته سرکار مامانم نیست اخ خدا😭

خودت برو خوب اژانس بگیر برو 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
جفتم پایین هست اخه شوهرم رفته سرکار مامانم نیست اخ خدا😭

خب همون جفت پایینه خودش کلی خطر داره زنگ بزن اژانس بیاد خودت برو خواهری برداری جاری کسی نیست ببرتت

فوق تخصص