2777
2789
عنوان

لکه دیدم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 95 پست
خب همون جفت پایینه خودش کلی خطر داره زنگ بزن اژانس بیاد خودت برو خواهری برداری جاری کسی نیست ببرتت

با مادرشوهرم اینا قهریم

تک فرزندم

بابامم تازه کروناش خوب شد

مامانمم نیست 

شوهدمم سرکاره همیحقدر بدبختم

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو جای دیگه دکتر ،ببین من درد شدید داشتم در حد بیست ثانیه دوباره آروم میشد ی دقه دوباره درد شروع می ...

یکسره دارم الان اومدم بیمارستان😭وضعیتمو گفتم گفت برو سونو

سلام چیشدی تو؟؟؟ای خداااااا،،،الان خوبی؟؟کجایی؟؟بیمارستانی ؟؟سونوانجام دادی؟؟

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
سلام چیشدی تو؟؟؟ای خداااااا،،،الان خوبی؟؟کجایی؟؟بیمارستانی ؟؟سونوانجام دادی؟؟

وای نگم از حالم از تنهایم دلم داره میترکه😭سونو کرد میگه اصلا معلوم نبست بچه دارم دق میرم بجان خودم😭گفت برو یچیز بخور بیا الان وسط خیابونم درد دارم ب حد افتضاح

یکسره دارم الان اومدم بیمارستان😭وضعیتمو گفتم گفت برو سونو

یعنی چی معلوم نیست بچه داری یانه ؟؟؟؟زنگ بزن واسه شوهرت بیاد نکنه سقط کنی زبونم لال ای خداااا

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
یعنی چی معلوم نیست بچه داری یاته

مگه برو یچچیز بخور بچه تکون بخوره نمدونم اینا گاون یا ....اخه گفتم جفتم پایینه میگه شاید تو سونو معلوم نشه مگه میشه؟

مگه برو یچچیز بخور بچه تکون بخوره نمدونم اینا گاون یا ....اخه گفتم جفتم پایینه میگه شاید تو سونو معل ...

بستنی وکاکایو بخور چی

میشه ،،،همون گاون هیچی حالیشون نمیشه،،،