2777
2789
عنوان

درد شدید (کمککککک)

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست
چیارو رعایت کنم عزیزم؟ 

فکر کن بارداری ،فعلا تا اونوقت نزدیکی نداشته باش ،چیزهای تند و سقط آور نخور نمیخام ناراحتت کنم یسری من باردار بودم ولی نمیدونستم مثل تو کمر درد شدید داشتم اونوقت زمستون بود میچسبیدم بخاری چیزهای تند و سقط آور میخوردم بعد ش که دوماه رفتم سونو گفت بچه تا ۷ هفته ای قلبش ایست کرد دیگه رشد نکرد

خخخخخ وای چ تفاهمی دقیقا انگارداستان منو تعریف کردی بااین فرق ک من ۱۶ هفته رفتم واسه جنسیت ک فهمیدم ...

من همشرم پسرعممه... ولی خب منم مشاور ژنتیک رفتم. گفت ژنتیک نیاز نیست. یعنی درواقع دردی رو دوا نمیکنه... منم کلا بیخیالش شدم و زدم تو کار اقدام... انشالله که ۸ ..۹ روز بعد هم تو حامله شی هم من... اینبار بگیم بچمون سالمه 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن بارداری ،فعلا تا اونوقت نزدیکی نداشته باش ،چیزهای تند و سقط آور نخور نمیخام ناراحتت کنم یسری ...

آخی عزیزم ... نرسی ک اطلاع دادی گلم ... انشااله خدا زودی برات جاشو پرمیکنه ❤

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
من همشرم پسرعممه... ولی خب منم مشاور ژنتیک رفتم. گفت ژنتیک نیاز نیست. یعنی درواقع دردی رو دوا نمیکنه ...

انشااله خدا ازدهنت بشنوه. گلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی مشکل بچه ات چی بود؟ چندوقت ازسقطت میگذره ؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
انشااله خدا ازدهنت بشنوه. گلم نمیخوام ناراحتت کنم ولی مشکل بچه ات چی بود؟ چندوقت ازسقطت میگذره ؟&nbs ...

وووییی کلی مشکل داشت بیچاره 😆😆😆 بهت درخواست دوستی دادم. از حال هم خبر داشته باشیم

وووییی کلی مشکل داشت بیچاره 😆😆😆 بهت درخواست دوستی دادم. از حال هم خبر داشته باشیم

عززززیزززم . خب میخوام ببینم مشکلامونم شبیه بهم بوده؟ بتو دکترگفت چیکارکنی ک باز خدایی نکرده اتفاق نیفته؟ درخواستتم قبول کردم  حتما پیام بده 

سلام چه خبر ؟بهتر شدی

سلام قربونت ... پریود شدم 😂😂