2777
2789
عنوان

درد شدید (کمککککک)

198 بازدید | 25 پست

۹روز مونده ب پریودیم و تواقدامم . خیلی خیلی کمرم دردمیکنه . واسه چیه؟ 🤕🤕

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

انشالله که بارداری  ،اگه نبود حتما عفونت داری

قربونت . اخه اصلا تاحالا اینجوری نشدم نمیخوام بگم حتما باردارم ن . ولی دردکمرو دلدردم فقط ۲.۳روزقبل پریودیم بود نهایتا 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
وای چقد همه چیزمون مثل همه... منم تو ۱۸ هفته پسرمو سقط کردم... به دلیل ناهنجاری تو آنومالی،😔😔😔

وای واقعا؟ حتما متولد ۷۶ ام هستی؟ 😂 چرا گلم؟ مشکلش چی بود؟ 

منم ۹ روز مونده و تو اقدامم

عزیززززم انشااله ک باردارباشی ❤

وای واقعا؟ حتما متولد ۷۶ ام هستی؟ 😂 چرا گلم؟ مشکلش چی بود؟ 

نگو که توام هستی 😆😆😆😆 آره ۲۳ سالمه

والا غربالگری اول همه چی نرمال بود... غربالگری دوم فهمیدم کلی مشکل داره .... راستی شما با همسرت فامیلین؟؟؟ رفتین ژنتیک قبل اقدام؟

نگو که توام هستی 😆😆😆😆 آره ۲۳ سالمه والا غربالگری اول همه چی نرمال بود... غربالگری دوم فهمیدم کل ...

خخخخخ وای چ تفاهمی دقیقا انگارداستان منو تعریف کردی بااین فرق ک من ۱۶ هفته رفتم واسه جنسیت ک فهمیدم مشکل داره. ن فامیل نیستیم و کاملا غریبه .... ن ۵.۶تا دکتر رفتم هیچکدوم راضی نشدن ب ازمایش ژنتیک ۲تاام مشاوره اینترنتی گرفتم اوناام گفتن ن اتفاق بوده و جهش ژن بوده 

ممنون لطفا تو دعا هاتون فراموشم نکنید 

حتما گلم ... انشاالله ب هرچی ک تودلته برسی ب زودی زود ❤

عزیزم از الان تا موقع پریودی خیلی رعایت کن  تا تست بدی مطمئن بشی

چیارو رعایت کنم عزیزم؟