2777
2789
عنوان

درد شدید (کمککککک)

197 بازدید | 25 پست

۹روز مونده ب پریودیم و تواقدامم . خیلی خیلی کمرم دردمیکنه . واسه چیه؟ 🤕🤕

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که بارداری  ،اگه نبود حتما عفونت داری

قربونت . اخه اصلا تاحالا اینجوری نشدم نمیخوام بگم حتما باردارم ن . ولی دردکمرو دلدردم فقط ۲.۳روزقبل پریودیم بود نهایتا 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
وای چقد همه چیزمون مثل همه... منم تو ۱۸ هفته پسرمو سقط کردم... به دلیل ناهنجاری تو آنومالی،😔😔😔

وای واقعا؟ حتما متولد ۷۶ ام هستی؟ 😂 چرا گلم؟ مشکلش چی بود؟ 

منم ۹ روز مونده و تو اقدامم

عزیززززم انشااله ک باردارباشی ❤

وای واقعا؟ حتما متولد ۷۶ ام هستی؟ 😂 چرا گلم؟ مشکلش چی بود؟ 

نگو که توام هستی 😆😆😆😆 آره ۲۳ سالمه

والا غربالگری اول همه چی نرمال بود... غربالگری دوم فهمیدم کلی مشکل داره .... راستی شما با همسرت فامیلین؟؟؟ رفتین ژنتیک قبل اقدام؟

نگو که توام هستی 😆😆😆😆 آره ۲۳ سالمه والا غربالگری اول همه چی نرمال بود... غربالگری دوم فهمیدم کل ...

خخخخخ وای چ تفاهمی دقیقا انگارداستان منو تعریف کردی بااین فرق ک من ۱۶ هفته رفتم واسه جنسیت ک فهمیدم مشکل داره. ن فامیل نیستیم و کاملا غریبه .... ن ۵.۶تا دکتر رفتم هیچکدوم راضی نشدن ب ازمایش ژنتیک ۲تاام مشاوره اینترنتی گرفتم اوناام گفتن ن اتفاق بوده و جهش ژن بوده 

ممنون لطفا تو دعا هاتون فراموشم نکنید 

حتما گلم ... انشاالله ب هرچی ک تودلته برسی ب زودی زود ❤

عزیزم از الان تا موقع پریودی خیلی رعایت کن  تا تست بدی مطمئن بشی

چیارو رعایت کنم عزیزم؟