عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 عنوان درد شدید (کمککککک) 197 بازدید | 25 پست ۹روز مونده ب پریودیم و تواقدامم . خیلی خیلی کمرم دردمیکنه . واسه چیه؟ 🤕🤕 تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤ 1400/06/10 | 16:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 خیلی کمردرد دارم افتضاحه🤕 تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
اسماآتی عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4554 عه باهمیم... منم ۸ روز مونده به پریودمم و تو اقدامم منم ۹ روز مونده و تو اقدامم
fatiiiiiii76 عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 1477 وای چقد همه چیزمون مثل همه... منم تو ۱۸ هفته پسرمو سقط کردم... به دلیل ناهنجاری تو آنومالی،😔😔😔
عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 انشالله که بارداری ،اگه نبود حتما عفونت داری قربونت . اخه اصلا تاحالا اینجوری نشدم نمیخوام بگم حتما باردارم ن . ولی دردکمرو دلدردم فقط ۲.۳روزقبل پریودیم بود نهایتا تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 وای چقد همه چیزمون مثل همه... منم تو ۱۸ هفته پسرمو سقط کردم... به دلیل ناهنجاری تو آنومالی،😔😔😔 وای واقعا؟ حتما متولد ۷۶ ام هستی؟ 😂 چرا گلم؟ مشکلش چی بود؟ تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 منم ۹ روز مونده و تو اقدامم عزیززززم انشااله ک باردارباشی ❤ تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
fatiiiiiii76 عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 1477 وای واقعا؟ حتما متولد ۷۶ ام هستی؟ 😂 چرا گلم؟ مشکلش چی بود؟ نگو که توام هستی 😆😆😆😆 آره ۲۳ سالمهوالا غربالگری اول همه چی نرمال بود... غربالگری دوم فهمیدم کلی مشکل داره .... راستی شما با همسرت فامیلین؟؟؟ رفتین ژنتیک قبل اقدام؟
اسماآتی عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4554 عزیززززم انشااله ک باردارباشی ❤ ممنون لطفا تو دعا هاتون فراموشم نکنید
عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 نگو که توام هستی 😆😆😆😆 آره ۲۳ سالمه والا غربالگری اول همه چی نرمال بود... غربالگری دوم فهمیدم کل ... خخخخخ وای چ تفاهمی دقیقا انگارداستان منو تعریف کردی بااین فرق ک من ۱۶ هفته رفتم واسه جنسیت ک فهمیدم مشکل داره. ن فامیل نیستیم و کاملا غریبه .... ن ۵.۶تا دکتر رفتم هیچکدوم راضی نشدن ب ازمایش ژنتیک ۲تاام مشاوره اینترنتی گرفتم اوناام گفتن ن اتفاق بوده و جهش ژن بوده تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 ممنون لطفا تو دعا هاتون فراموشم نکنید حتما گلم ... انشاالله ب هرچی ک تودلته برسی ب زودی زود ❤ تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
پرنسسسسسسسها عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 2458 قربونت . اخه اصلا تاحالا اینجوری نشدم نمیخوام بگم حتما باردارم ن . ولی دردکمرو دلدردم فقط ۲.۳روزقبل ... عزیزم از الان تا موقع پریودی خیلی رعایت کن تا تست بدی مطمئن بشی
عشقصورتی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 3494 عزیزم از الان تا موقع پریودی خیلی رعایت کن تا تست بدی مطمئن بشی چیارو رعایت کنم عزیزم؟ تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤