2777
2789
عنوان

عفونت

83 بازدید | 8 پست

دوستان سلام من یک ماهیه ک دچار خارش شدم جوری ک کلافم میکرد اولاش خیلی شدید بود ترشحات سبز پنیری هم داشتم اما بعد کمتر شد دکتر هم رفتم برام پماد کلوتریمازول نوشت خیلی خوب هم بود اما اصن توصیه ی مراقبتی نکرد . میخام بم بگین برای رابطه چیکا کنم ؟

ثنا جانم دخترم زندگی با تو قشنگه  

فعلا از کاندوم استفاده کن تا عفونتت کامل رفع بشع

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد رابطه خودتو با محلول جوش شیرین بشور . (یه قاشق مرباخوری داخل یه لیوان آب ) اینجوری احتمالش کمتره دچار عفونت بشی اما جنبه درمانی نداره. حتما دارو و پمادتو تا اخر استفاده کن و دوباره یه معاینه برو 

تو دوران استفاده از پماد بهتره رابطه نداشته باشی و همسرت هم همراه خودتون داروی مترونیدازول مصرف کنن 

بهداشت عمومی رعایت بشه 

لباس زیر نپوشی بهتره نخی باشه دامن بپوش راحت باش 

بعد از شستشو تو تشت سرکه و آب بشین

الحمدلله رب العالمین ...
تا يه مدت اصلا نبايد رابطه داشته باشي بدتر ميشي دختر .  برا عفونتت هم دود عنبر نسارا معجزه ميك ...

هر چند مرتبه یک بار شستشو بدم.. از دکتر ک نشد بپرسم عجله داشت سرپایی فقط کارمو راه انداخت.. برای ژل ک میگن هفته ای یک بار

تو دوران استفاده از پماد بهتره رابطه نداشته باشی و همسرت هم همراه خودتون داروی مترونیدازول مصرف کنن& ...

خدایی من خیلی رعایت میکردم برا بهداشت خودم و همسرم نمیدونم چجوری یدفه عفونت گرفتم من ن کلا لباس زیر نمیپوشم این مدت هم همش دامن شلواری و ...

هر چند مرتبه یک بار شستشو بدم.. از دکتر ک نشد بپرسم عجله داشت سرپایی فقط کارمو راه انداخت.. برای ژل ...

فقط أين جند تا جيز رو كع كفتم به مدت ١ ماه انجام بدي درست ميشي . 

شرت اصلا نبوش 

٢ بار در طول روز يا شب خودتو دود عنبر نسارا بده . 

هر بار ميري دستشويي خودتو با اب نمك بشور . 

موقع خوابيدن هم  ماست خنك بزار و بعد كه خشك شد خودتو بشور . 

راستی حتما حتما خودتو بعد شستن با اب خشك كن اونم با بارجه نخي نه دستمال كاغذي