2777
2789
عنوان

عفونت

83 بازدید | 8 پست

دوستان سلام من یک ماهیه ک دچار خارش شدم جوری ک کلافم میکرد اولاش خیلی شدید بود ترشحات سبز پنیری هم داشتم اما بعد کمتر شد دکتر هم رفتم برام پماد کلوتریمازول نوشت خیلی خوب هم بود اما اصن توصیه ی مراقبتی نکرد . میخام بم بگین برای رابطه چیکا کنم ؟

ثنا جانم دخترم زندگی با تو قشنگه  

فعلا از کاندوم استفاده کن تا عفونتت کامل رفع بشع

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد رابطه خودتو با محلول جوش شیرین بشور . (یه قاشق مرباخوری داخل یه لیوان آب ) اینجوری احتمالش کمتره دچار عفونت بشی اما جنبه درمانی نداره. حتما دارو و پمادتو تا اخر استفاده کن و دوباره یه معاینه برو 

تو دوران استفاده از پماد بهتره رابطه نداشته باشی و همسرت هم همراه خودتون داروی مترونیدازول مصرف کنن 

بهداشت عمومی رعایت بشه 

لباس زیر نپوشی بهتره نخی باشه دامن بپوش راحت باش 

بعد از شستشو تو تشت سرکه و آب بشین

الحمدلله رب العالمین ...
تا يه مدت اصلا نبايد رابطه داشته باشي بدتر ميشي دختر .  برا عفونتت هم دود عنبر نسارا معجزه ميك ...

هر چند مرتبه یک بار شستشو بدم.. از دکتر ک نشد بپرسم عجله داشت سرپایی فقط کارمو راه انداخت.. برای ژل ک میگن هفته ای یک بار

تو دوران استفاده از پماد بهتره رابطه نداشته باشی و همسرت هم همراه خودتون داروی مترونیدازول مصرف کنن& ...

خدایی من خیلی رعایت میکردم برا بهداشت خودم و همسرم نمیدونم چجوری یدفه عفونت گرفتم من ن کلا لباس زیر نمیپوشم این مدت هم همش دامن شلواری و ...

هر چند مرتبه یک بار شستشو بدم.. از دکتر ک نشد بپرسم عجله داشت سرپایی فقط کارمو راه انداخت.. برای ژل ...

فقط أين جند تا جيز رو كع كفتم به مدت ١ ماه انجام بدي درست ميشي . 

شرت اصلا نبوش 

٢ بار در طول روز يا شب خودتو دود عنبر نسارا بده . 

هر بار ميري دستشويي خودتو با اب نمك بشور . 

موقع خوابيدن هم  ماست خنك بزار و بعد كه خشك شد خودتو بشور . 

راستی حتما حتما خودتو بعد شستن با اب خشك كن اونم با بارجه نخي نه دستمال كاغذي