2777
2789
عنوان

صدای ملچ مولوچ😭

551 بازدید | 51 پست

سلام 

من یه بدبختم 

بابام موقع غذا خوردن خیلی ملچ مولوچ میکنه و با ولع چیزی رو میخوره حتی میوه رو 

آخرشم انگشتاشو لیس میزنه 

یه بار بهش گفتم این کارو نکن 

گفت چه غلطا بچه پررو چیکار داری 

چیکار کنممم 

رو مخمه همه کاراش 

دوس دادم خودمو خفه کنم

بعضی وقتا فک میکنم نکنه برامون دعا گرفتن که اینطوری باشیم 

همه حرکتاش رو مخمه 

بهش حس تنفر دادم😭خدابا منو بکش که اینو میگم 

حالم بده کمک کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن بکی برای اینکه بابات ماچ مولوچ کنه براتون دعا گرفته باشه 😂😂😂 چی میزنید

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

راست میگه چیکارش داری بزار خوش باشه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

منم قبلا اینجوری بودم سر میز غذا تنها می‌نشستم ولی دیدم پدر مادر احترامش واجبه

الان عشق میکنم بابام ملچ ملچ کنه نوش جووونش اصلا هرچقدر خواست ملچ کنه دیگه مشکلی ندارم شکر خدا

تازه داداشم هست ملچ ملچ ملچ

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

فقط اون بخش دعا 🤣🤣

عزیزم پدر منم غذا خوردنی صدا درمیاره 

فدا سرش 😂

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻