2777
2789
عنوان

چیکار کنم خواهرم اینا نیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من کاملا درکت میکنم  چون خاهرمنم تقریبا همینجوره

ولی ما بهش گفتیم

مگه ادم با خاهرش تارف داره

راحت بش بگو بچه‌تو نیار  کنکور من سرنوشت زندگیمو تغییر میده همه زندگیم ب کنکورم بستگی داره  نیاین اینجا 

یا برو کتابخونه درس بخون

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

ببین بهش کتاب رنگامیزی بده.

بگو برو رنگ کن اخرسر بهش نمره بده.

یا کارتن بذار

اهنگ بذار

توام حالا کوتا بیا دیگه.

خواهرت هر روز کجا تشریف میبره؟؟؟؟ یه روز شما نباشید چیکار میکنه.

و اینکه چند سالته؟

خواهرت ینی هررر روز از صبح زود تا ۱۱ شب میره خونه مادرشوهرش؟ بچه اش چند سالشه؟ مادرشوهرش بچه دیگه ...

یه مدت مادرشوهرش درگیر بیمارستان و مریضیو واکسنو اینچیزاس این هرروز میره اونجا

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

رک ب خواهرت بگو

اینجوری پیش بره در اینده روابطت کلا با بچه ب مشکل میخوره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
تاپیک زدم راهکار بپرسم 

به خواهرت بگو کنکور دارم نمیرسم بچه هم با من می جوشه به درسام لطمه می خوره! دیگه فقط ممکنه ناراحت بشه یا برو کتابخونه! کلا اگه هدفت درس خوندنه مطمئن باش هیچ حا بهتر از کتابخونه نیس، بدون گوشی و چیزایی که تو خونه حواست رو پرت می کنه!

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

عزیزم اتاقت رو قفل کن

بمون تو اتاق

من همین بودم

تازه ما چندتا توه داشتیم و همیشه خونه مون پر آدم و بچه بود

اون موقع تو اتاقک پشت بوم قایم میشدم و میخوتدم میوه و خوراکی هم با خودم میبردم فقط برلی دبلیو سی بیرون میومدم

رتبه م هم سه رقمی شد

یادش بخیر

الان اگه خونه تون آپارتمانی هست خیلی جدی برو تو اتاق در رو هم قفل کن

حتما بچه میاد پست در و انقدر در میزنه تا کلافه بشی اما اهمیت نده براش عادی میشه 

پس مجبوری به خواهرت بگی 

گفتم بهش هزاربار. دعوامون شد همو بلاک کردیم

میگه خونه مامانمه دوس دارم بزارم. بعد این کلا پیش مامانم نمیره آویزوون منه 

دلمم نمیاد اذیتش کنم که بره بگه دیگه نیارنش

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤