2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه دختر ناز دارم و دوش داشتم دومی پسر باشه و شد

ای جان

به سلامتی عزیزم

خدا هر دوشون رو برات حفظ کنه

خوشحال میشم تجربه اتو به منم بگی 

منم چون همچین قصدی دارم

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

من قبل از پسرم یه سقط در هفته هفتم داشتم

که دکتر طب سنتی گفت برای اینکه رحمت پک بشه باید گرمیجات زیاد بخوری

گفت کلا طبع رحم سرده و همیشه باید گرمش کرد.. 

بهترین زمان برای گرم کردن رحم دوران پریودی هست.. 

یک ماه از سقطم گذشته بود و من تا میتونستم گرمیجات خوردم.. کاچی، دمنوش اسطوخودوس، کلا چای سیاه که دم میکردم حتما یا دارچین یا زیره یا زعفرون حتما قاطی میکردم.. 

من قبل از پسرم یه سقط در هفته هفتم داشتم که دکتر طب سنتی گفت برای اینکه رحمت پک بشه باید گرمیجات زی ...

من اولين اقدامم باردار شدم حس ميكنم فقط بخاطر تخم فلفل سياهي بود ك خوردم،البته خيلي گرمي خوردم همش موز و خرما ميخوردم

خیلی تو همین تاپیک ها دنبال تعیین جنسیت بودم.. 

البته بعد از سقط بیشتر به فکر این بودم که رحمم پاک بشه.. 

اعتقاد داشتم که اگه خدا بخواد به من پسر بده میده، لازم نیس برم دکتر، چون یکی از دوستام رفته بود و نتیجه نگرفته بود، اول چله زیارت عاشورا برداشتم به نیت علی اصغر، بعد از اینکه دوره نفاس بعد از سقطم تموم شد، بادکش گرم برای کمر و تخمدان ها انجام دادم(دوران پریودی به هیچ وجه انجام ندین) 

در بین لبنیات، شیر از همه مقدار سرد بودنش کمتره، پس با خیال راحت شیر بخورین با خرما، ولی بقیه لبنیات رو نخورین، هر روز صب چند دونه فلفل سیاه میخوردم، 

زاج سفید با عسل و روغن زیتون توی سرنگ ریختم و دو شب واژینال کردم تا هر چی کثیفی داره دربیاد، که بعد از دو روز یه کم چرک مثل دستمال کاغذی خیس شده بیرون اومد..

من اولين اقدامم باردار شدم حس ميكنم فقط بخاطر تخم فلفل سياهي بود ك خوردم،البته خيلي گرمي خوردم همش م ...

آره دونه فلفل سیاه خیلی خوبه... به همسرم میگفتم بخور، ولی اون براش خیلی مهم نبود، بعضی اوقات میخورد