2777
2789

من وسایل جشن تعیین جنسیت و سورپرایز خبر بارداری به همسر م رو از فروشگاه اکسسوری بارداری و کودک نی نی کلیپس خریدم که یک فروشگاه اینترنتی خرید آنلاین برای بادکنک تعیین جنسیت ، استند سونوگرافی بارداری ، بمب دودزا و آلبوم خاطرات بارداری تا کودکی (آلبوم شجره نامه) و... هست ، خیل بهتون پیشنهاد می کنم چون واقعا کارشون خلاقانه اس و یکی از بهترین فروشگاه های وسایل جشن و اکسسوری بارداری و کودک در تهران هستن، می تونید از طریق وبسایتشون که اینجا میذارم واستون به راحتی خریدتون رو ثبت کنید تا مجبور نشید به بیرون از خونه برید دنبالش بگردید.

درواقع من از طریق پیج اینستاگرامشون که کارش کلیپ های تعیین جنسیت بارداری و ... هست ، باهاشون آشنا شدم. پیج انستاگرام و شماره و وبسایتش رو براتون میذارم. فوق العاده هستن

سلام بچه ها. منم از روز اول که فهمیدم باردارم خیلییی دوست داشتم ببینیم جنسیت جنین چیه. خیلی کارهای تشخیص رو هم انجام دادم. خیلی ها بهم میگفتن دختره. البته من یه پسر شش ساله هم دارم. خودمم ته دلم می‌گفتم دختره. علایمم هم خیلیا به دختر میخورد. الان که سونو دومم هم رفتم و قطعی گفته دختره میتونم یکم درباره علایم و روشهای تعیین جنسیت که انجام دادم بگم. ...........       آزمایش نخ و سوزن یا حلقه و نخ این سینا ک انجام میدادم اول خطی می‌رفت. یعنی بچه اولم پسره و بعد وایمیستاد و حلقه ای می چرخید😍 آزمایش ادرار و جوش شیرین ناشتا انجام دادم هیچ اتفاقی نیفتاد... نمک روی سرم ریختن. که دست به موهام کشیدم😍 موهای دور نافم ضخیم شدن. درصورتیکه سر پسرم زیر شکمم یک خط قهوه ای افتاد... سر پسرم از همون اول هاله قهوه‌ای دور سینه م تییییره شددد ولی سر این دیر تر تیره شد و نه به اون اندازه اولیییی....

شکمم هم سر جفتشون تیییییییزززز بود... اصصصصلا پهلو ندارم.....

راستی تقویم چینی هم گفت دختره...

میام هم بیشتر به شیرینی و بعد ترشی بود. کللللی هم از غذا بدم نیومد تا سه ماه و نیم... مخصوصا از  برنج.... ولی سر پسرم فقططططط از ماست و دوغ بدم نیومد...و اینکه سر این یکی همشششش دوست داشتم بخوابم و سنگین بودن. ولی سر پسرم انگار نه انگااار حامله م.... راستی از نمک هم بدم نیومد. یکی نمک می ریخت حالم بده میشددد.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷