2777
2789
خیلی دعا کردم، خیلی خدارو به خاطر داشتن دخترم شکر کردم، همش میگفتم خدایا خودت میدونی انسان زیاده خوا ...

من نميدونم ني نيم چيه ١٣هفتمه!اصلا لبنيات نخوردم،روز تخمك گذاري اقدام كردم،تخم فلفل سياه خوردم،گرمي زياد خوردم،گوشتاي سرد نخوردم،منم نذر علي اصغر كردم ب ماماناي ك باردار نميشن پستونك دادم ك انشالله تا سال ديگه ني ني داشته باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله،عزيزم يكم از علائمت ميكي؟من اصلا تهوع و ويار نداشتم

من سر دخترم خیلی خراب بودم، جوری که 4 کیلو کم کردم ولی سر پسرم خیلی خوب بودم، حالت تهوع یه کم داشتم ولی هیچ وقت بالا نمیاوردم.. 

اول حاملگی چیزای ترش میخواستم، ولی بعد از سه ماه شیرینی خیلی دوس داشتم

سونوی 12 هفته که رفتم گفت احتمال 60 درصد پسره

من سر دخترم خیلی خراب بودم، جوری که 4 کیلو کم کردم ولی سر پسرم خیلی خوب بودم، حالت تهوع یه کم داشتم ...

انشاالله با سلامتي،من حالم خيلي خوبه تهوع ندارم ولي ٥كيلو كم كردم بد غذا شدم ولي همش گرسنمه،توي چشم راستم وي دارم،تست إدرار و نمك واسم ابر ابر شد،موهاي بدنم ضخيم شده

انشاالله با سلامتي،من حالم خيلي خوبه تهوع ندارم ولي ٥كيلو كم كردم بد غذا شدم ولي همش گرسنمه،توي چشم ...

منم همش ضعف داشتم ولی خیلی نمیتونستم بخورم که سیر سیر بشم.. تست جوش شیرین و ادرار برام یه عالمه کف کرد که البته خاله ام هم با من حامله بود اونم پسر داره ولی اصلا براش کف نکرد.. 😅