2777
2789
عنوان

کودک آزار

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست
پسرمن تازگی میره توخیابون باچه ها بازی میکنه هرچی سعی میکنم بازبون نرم برش گردونم تو نمیشه گاهی از ش ...

عزیزم تنبیه بدنی در هر صورت اشتباهه به نظرم رو تربیت و حرف شنوی پسرتون کار کنید

ولی این بچه خیلیییی ساکته اصلا حرف نمیزنه خیلی کم بیرون میبینمش معلوم نیست چه بلایی سرش اوردن

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

عزیزم تنبیه بدنی در هر صورت اشتباهه به نظرم رو تربیت و حرف شنوی پسرتون کار کنید ولی این بچه خیلیییی ...

کاش از در دوستی باهاشون وارد میشدین

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش منم الان فکر کردم یعنی منم مادر بدی هستم که گاهی داد و فریاد میکنم😢

چقدر عالی که بابت داد و فریادتون ناراحت میشید

کاش همه پدر و مادرا مثل شما وجدان داشتن

پدر و مادر من طلبکارم بودن

این بچه هم پدر و مادرش انگار از اذیتش لذت میبرن

دختره بچه هم خیلیییی آرومه اصلا حرف نمیزنه تا حالا جز صدای جیغش صدای واقعیشو نشنیدم

عزیزم تنبیه بدنی در هر صورت اشتباهه به نظرم رو تربیت و حرف شنوی پسرتون کار کنید ولی این بچه خیلیییی ...

پسرمن خیلی تسخه اصلا حرف گوش نمیده هروسیله ای که بگی براش گرفتم که توخونه سرگرم بشه ولی نشد دیگه گاهی حسابی میزنمش تازه ازبچه ها خیابون فحش یاد گرفته

کاش از در دوستی باهاشون وارد میشدین

بخدا سعی کردم اینا اصلا با هیچکدوم از همسایه ها در ارتباط نیستن من معمولا عصبی برخورد نمیکنم 

منو یکی از همسایه ها چندبار با لبخند با پدر و مادرش صحبت کردیم خیلی زشت برخورد کردن نزدیک بود سر همسایمون بخوره به نرده بلایی سرش بیاد

😭😭😭عجب جایی هستیم طفلک بچه ها واقعا دلم خون شد من یه دختر ۳ ساله دارم که گاهی لجبازی میکنه و من ...

کاش مامان من بودی که به خاطر یه داد زدن عذاب وجدام داشتی

دخترت خیلی خوش شانسه

بعضی وقتا هممون خسته میشیم اشکال نداره

چقدر عالی که بابت داد و فریادتون ناراحت میشید کاش همه پدر و مادرا مثل شما وجدان داشتن پدر و مادر م ...

عزیزم تاپیکهاتونو دیدم واقعا ناراحت شدم امیدوارم وکیل موفقی بشین و این روزهای تلخ رو فراموش کنید

واقعا متاسفم😢

عزیزم تاپیکهاتونو دیدم واقعا ناراحت شدم امیدوارم وکیل موفقی بشین و این روزهای تلخ رو فراموش کنید وا ...

عزیزدلی خیلی ممنون انشالله هرچی قسمت خوبه نصیب زندگیت بشه💛

کاش مامان من بودی که به خاطر یه داد زدن عذاب وجدام داشتی دخترت خیلی خوش شانسه بعضی وقتا هممون خسته ...

امیدوارم خدا بهترین ها رو براتون بیاره

اینقدر خوشبخت و موفق بشید که یه روزی یه موسسه برای حمایت از این کودکان بزنید

مطمعنم شما وکیل خوبی میشین😘

اگر تونستید در حد توان یه چیزی تعارفی ببرید در خونه اون دختر و خانوادش بعد با مهربونی بگید من عاشق بچه هام میشه اگه کاری داشتید و کمکی خواستید دخترتون رو به من بسپارید من خوشحال میشم مثلا بگین من خواهر ندارم و... شاید اگر یکم فاصله بگیره با والدینش شرایط بهتر بشه