2789
عنوان

کودک آزار

296 بازدید | 25 پست

سلام خانما تو همسایگی ما یه پدر و مادری هستن که یه دختر دارن که حدودا 11-12 ساله بهش میخوره

از وقتی اومدم این اپارتمان از خونشون که طبقه اوله صدای جیغ دختره میاد یکی دو بار در هفته

پدره به قیافش میخوره معتاد باشه مامانه هم خیلی بهم ریختس

من با همسایه ها صحبت کردم گفتن به ما مربوط نیست و دختر خودشونه چند نفرم گفتم ما برخورد کردیم ولی بی توجه بودن

من یبار که داشت داد میزد با 123 تماس گرفتم هیچکس پیگیر نشد

دو بار موقع جیغ دختره با یکی از همسایه ها رفتم جلو درشون و جدی برخورد کردم ولی پدره نزدیک بود به منم اسیب بزنه و خیلی فحش داد بهم

تصمیم گرفتم از طریق موسسه مهرآفرین بهش کمک کنم

خیلی به خانم دانشور و آقای صمدپور دایرکت دادم ولی ندیدن و پاسخگو نبودن من خودم بدسرپرست بودم نمیتونم تحمل کنم یه دختر دیگه مثل من بدسرپرست باشه

میتونم حضوری برم موسسه مهرآفرین؟؟؟

آدرسش کجاست؟؟؟

بعد من هیچ نسبتی با دختره ندارم کمک میکنن؟؟؟

در هیچ چیز تعصب نداشته باشید. زنده باد سرزمین پارس.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@دلبرمم   🚶🏼‍♀️🤦🏻‍♀️من نمیدونم ایناع واسع چی بچع میارن ک بدبختش کنن

اره بخدا نصف بچه های ایران اینجوری بدبخت شدن یکیش خودم...

یعنی میزننش؟ یا دعوای لفظی؟

مطمئنم هم میزنتش هم فحش های خیلی جنسی و رکیک میده

اون روز دختره رو تو راه پله دیدم اومدم باهاش حرف بزنم باباش دستشو گرفت ببره یکم آستینش رفت بالا دیدم کل دستش کبوده قلبم وایساد

مچ پاش هم جای سوختگی داشت

ممنون شما اطلاعی در این باره ندارید؟؟؟؟

نه متاسفانه اگه داشتم حتما کمکت میکردم☹️

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
مطمئنم هم میزنتش هم فحش های خیلی جنسی و رکیک میده اون روز دختره رو تو راه پله دیدم اومدم باهاش حرف ...

😭😭😭😭خدا خیرتون بده حتما پیگیری کنید😢😢😢 اگر میتونید بپرسید از ۱۱۰ که باید به کجا مراجعه کنید

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

😭😭😭😭خدا خیرتون بده حتما پیگیری کنید😢😢😢 اگر میتونید بپرسید از ۱۱۰ که باید به کجا مراجعه کنید

یکی از همسایه ها تماس گرفت با 110 گفتن با 123 تماس بگیرید زنگ زدیم گفتن به شما مربوط نیست و مشکل خانوادگیه و به ماهم مربوط نیست

پسرمن تازگی میره توخیابون باچه ها بازی میکنه هرچی سعی میکنم بازبون نرم برش گردونم تو نمیشه گاهی از شدت عصبانیت میزنمش.آخه تاصدای ترمز یه ماشین میاد قلبم ازجاش کنده میشه یعنی بچه من بدسرپرسته؟

یکی از همسایه ها تماس گرفت با 110 گفتن با 123 تماس بگیرید زنگ زدیم گفتن به شما مربوط نیست و مشکل خان ...

😭😭😭عجب جایی هستیم

طفلک بچه ها واقعا دلم خون شد من یه دختر ۳ ساله دارم که گاهی لجبازی میکنه و من از کوره در میرم یهو یه داد میزنم سرش تا میبینم ترسید دلم میخواد خودمو خفه کنم 😭😭😭

پسرمن تازگی میره توخیابون باچه ها بازی میکنه هرچی سعی میکنم بازبون نرم برش گردونم تو نمیشه گاهی از ش ...

راستش منم الان فکر کردم یعنی منم مادر بدی هستم که گاهی داد و فریاد میکنم😢