2789
عنوان

این عادیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 19 پست
فدای محبتت الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده.فک کن ۷سال کتک و تحقیر چی برام میمونه تو بارداری کتک خور ...

بمیرمبرات خیلی سخته خدا خودش شوهرتو درست کنه قرآن بخون بخصوص سوره یس هدیه به امام حسین خیلی خوبه تاثیر داره

کاربری چهارممه🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانگنه عزیزم فدای تو

من توی مشکلات زیادی موندم بخاطر بچه هام حالا که بزرگ شدن انقد عصبی ان و مشکل دارن که با خودم میگم موندم که اینا اذیت نشن ببین چی شد عمر و جونی منم رفت

کاربری چهارممه🤪🤪🤪
من توی مشکلات زیادی موندم بخاطر بچه هام حالا که بزرگ شدن انقد عصبی ان و مشکل دارن که با خودم میگم مو ...

اگه دوس داشتی سنتو بگو

منم از همین میترسم میگم الان ۲۶سالمه چند سال دیگه پشیمونم ک چرا خودمو نجات ندادم.یا اینک جداشمو پشیمون چ کا  ری یود کردم....

شوهرم قول داده نزنتم دیگع حق طلاق قراره بهم بدع اما واقعا دلم صاف نمیشه دیگه دلم باعاش نیس کلا اون چیزی نیس ک میخوام 

اگه دوس داشتی سنتو بگو منم از همین میترسم میگم الان ۲۶سالمه چند سال دیگه پشیمونم ک چرا خودمو نجات ن ...

من چن ماه دیگه میرم توی ۳۸ امیدوارم مشکلاتتون حل شه بعد کم کم دلتم باهاش صاف خواهد شد منتها بدون هیچ آدم عصبی با قول دادن نمیتونه جلوی زدنش بگیره 

کاربری چهارممه🤪🤪🤪