2789
عنوان

این عادیه؟

89 بازدید | 19 پست

عادیه احساس خوشبختی نمیکنم؟!؟؟

عادیه دلو دماغ زندگی ندارم؟!

عادیه ک دلم نمیخواد با شوهرم جایی نرم؟!

عادیه تا شوهرم میاد میگم وای باز اومد ایش؟!

بچه ها من یه بی عرضه احمقم ک فقط بلدم کتک بخورم هرررر چی دلتون میخواد بارم کنید از خودم از بی عرضگیام از بدبختیام از همه چی منتفرم.هر چی از دهنتون در میاد بهم بگید دلم میخواد تحقیر شم خاک بر سر من 

یه بچه دارم چ گوهی بخورم 

تا بچه نداشتم خر بودم پسر ندیده اوسکول بودم عاشق بودم 

بچه ک اومده و توان جدایی دارم و جونم ب لبم رسیده میگم بچم ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳تا برگه پزشکی دارم  میتونم راحت جداشم ؟ چون طلاقم نمیده بچم چی ۲ساالشه

بچه که تا 7 سال با مادره بعدشم دادگاه تصمیم میگیره... حالا به جدایی فکر نکن حتما مشاوره برو 

شما افسرده شدی عزیزم... اگه امکانش رو داری یه سر پیش مشاور برو 

الهی فدات شم رفتم قرص خوردم اما وقتی کتک میخورم داغون میشم خدابرا هیچکی نخواد.شوهرم بااینک دوسم داره اما وابستم نیس میرم قهر عین خیالش نیس برا خودش کباب درست میکنه میخوابه میره میاد.امشب میگه میری قهر میشه تحمل کر د اما دوری بچه ن!!!!کاش یکی کمکم میکرد توان طلاق گرفتن بهم میداد

بچه که تا 7 سال با مادره بعدشم دادگاه تصمیم میگیره... حالا به جدایی فکر نکن حتما مشاوره برو 

اخه تا کی کتک ۷ساله کتک میخورم واقعا درمونده شدم.تنها عشقم شوهرم بود اما الان شدع نفرت

الهی فدات شم رفتم قرص خوردم اما وقتی کتک میخورم داغون میشم خدابرا هیچکی نخواد.شوهرم بااینک دوسم داره ...

خدا نکنه... بازم جلسات مشاوره رو ادامه بده... با خانواده ت مشورت کن... سبک سنگین کن ببین چی در درجه اول برای خودت بهتره 

با این روحیه چه طلاق بگیری چه بمونی چه دوباره ازدواج کنی موفق نمیشی اول روی روحیت کار کن برو دنبال یه هنری یه مشغله فکری خوب و مفید تا جایی که میتونی نزار دعوا راه بیفته دیگه خودت میدونی چیا پیش میاد که شوهرت عصبانی میشه یکم که حال دلت خوب شد با مشورت یه تصمیم عاقلانه واسه زندگیت بگیر ان شا... خدا بحق امام حسین دلت آروم کنه شوهرتو سربه راه

کاربری چهارممه🤪🤪🤪
اخه تا کی کتک ۷ساله کتک میخورم واقعا درمونده شدم.تنها عشقم شوهرم بود اما الان شدع نفرت

متوجهم کلا اعتماد به نفس آدم رو میگیره... کاش شوهرت راضی به مشاوره و درمان میشد 

خدا نکنه... بازم جلسات مشاوره رو ادامه بده... با خانواده ت مشورت کن... سبک سنگین کن ببین چی در درجه ...

یکم عشقم میخوام یکم علاقه میخوام شوهرم دامپزشکه اما بخدا ب رابطه زنو شوهری ک شوهرش کارگره حسادت میکنم دارم میترکم از کم توجهی نادیده گرفتن دارم با گریع مینویسم

دوست عزیز ببین الان ن دعوایی شده ن دلخوری بینمون اما دلم داغونه دلم درد داره اجی ندارم دوست ندارم باهاش بحرفم ذارم میترکم 

یکم عشقم میخوام یکم علاقه میخوام شوهرم دامپزشکه اما بخدا ب رابطه زنو شوهری ک شوهرش کارگره حسادت میکن ...

خدا انشاءالله دلتو آروم کنه بهترین راه رو پیش روت بذاره انقدر که خوشبختی رو با تموم وجودت لمس کنی

با این روحیه چه طلاق بگیری چه بمونی چه دوباره ازدواج کنی موفق نمیشی اول روی روحیت کار کن برو دنبال ی ...

فدای محبتت الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده.فک کن ۷سال کتک و تحقیر چی برام میمونه تو بارداری کتک خوردم !!!!از شوهر تحصیل کردم!!!نقاشی میکشم اما روحیم باخته حالم بده.چند وقته مشکلی پیش نیومده اما اشوبم نمیدونم برم بمونم مشاوره رقتم میگه باید بسازیو....واقعا بریدم

متوجهم کلا اعتماد به نفس آدم رو میگیره... کاش شوهرت راضی به مشاوره و درمان میشد 

چندین بار رفتیم مشاوره قرص میخوره خصلتشه کتک زدن!!خصلتش کم توجهیه تا بیرونه خوب عالی تا میرسه خونه میخوابه محل نمیده همیشه میگم برا خودم باشم اما باز یه جاهایی کم میارم من زنم نیاز ب توجه دارم