خانومای عزیز خانه دار اول از همه بهتون خدا قوت و خسته نبااشید میگم و اینکه درادامه میخوام بگم بیاید از تجربیاتتون بگید بقیه هم استفاده کنن خصوصا تازه عروسا...ماهی چقد از شوهرتون بابت خرج خونه و خودتون میگیرید چجوری میرسونید و پس انداز میکنید؟؟؟💸🦄🏆💰
خرج خودم ۱ تومن که پس انداز میکنم بیشترشو ... خرج خونه هم که با همسرمه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
خرج خونه رو از اول گردن نگرفتم. ماهی یکونیم خرج خودمه گاهی اگر لازم باشه بیشتر اگر نه که همونم پس انداز میکنم خرج لباس بچه ها و کلاس .... همه با همسرمه .
ماهی هفت هشت تومن درامد داره کلش رو میده من خرج خونه میکنم قسط میدم پس اندازم میکنم دوتا بچه کوچیک هم دارم دیده خوب از پسش براومدم دیگه عمرا قبول نمیکنه خرج رو خودش دست بگیره