2777
2789

اره جالبه من نگاه می کنم 

شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جالبه من نگاه می کنم 

دوست من میخواد دورشو بخره بیشتر از سه میلیونه فک کنم،بنظرت فایده داره؟فقط سیدیه.زبان هیچی بلد نیست دوستم.میخواد از پایه شروع کنه.من فکر میکنم سر کلاس باشه و با کسی حرف بزنه بهتره تا اینکه بخواد سیدی بخره،نظر تو چیه؟

دوست من میخواد دورشو بخره بیشتر از سه میلیونه فک کنم،بنظرت فایده داره؟فقط سیدیه.زبان هیچی بلد نیست د ...

نه منظورم خود پستاشو نگاه میکنم نه دوره هاش و رفتم ..... به نظره من اول پشتکار خودش حرف اول و میزنه چرا حالا سی دی بگیره رمریدر بگیره با مموری کلیپ آموزشی بریزه روش بزنه تلویزیونی یا از لپ تاپ یا کامپیوتر ببینه بهتره ۳ میلیونِ ولی در نهایت تصمیم خودشه

شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔

لیسانس ادبیات فارسی داره دیدم لهجه اش مزخرفه تعجبی نداشت فوق روانشناسی ما بیشتر چوب خجالتی بودنمونو میخوریم چقدر بعضیا دقیح هستن و پرو الانم رفته دنبال شکر گزاری و نیروی جذب احتمالا با ماهان شیاد دوسته یا یکی مثل خودشون وسط این همه کلاهبردار فقط اینارو کم داشتیم عجب همه فقط میخوان همدیگه رو بچاپن