شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔
دوست من میخواد دورشو بخره بیشتر از سه میلیونه فک کنم،بنظرت فایده داره؟فقط سیدیه.زبان هیچی بلد نیست دوستم.میخواد از پایه شروع کنه.من فکر میکنم سر کلاس باشه و با کسی حرف بزنه بهتره تا اینکه بخواد سیدی بخره،نظر تو چیه؟
دوست من میخواد دورشو بخره بیشتر از سه میلیونه فک کنم،بنظرت فایده داره؟فقط سیدیه.زبان هیچی بلد نیست د ...
نه منظورم خود پستاشو نگاه میکنم نه دوره هاش و رفتم ..... به نظره من اول پشتکار خودش حرف اول و میزنه چرا حالا سی دی بگیره رمریدر بگیره با مموری کلیپ آموزشی بریزه روش بزنه تلویزیونی یا از لپ تاپ یا کامپیوتر ببینه بهتره ۳ میلیونِ ولی در نهایت تصمیم خودشه
شرف المکانِ بالمکین 🧡💎من آینه تو هم رفیقـ دوستان گرامی هرگونه تاپیک درمورد سحر جادو رمال دعانویس فال و .....و خشونت های خانگی و به تمسخر گرفتن کاربران رو ببینم ،خیلی شیـک صاحب تاپیک رو مورد عنایت قرار میدم. با تشکر💔
لیسانس ادبیات فارسی داره دیدم لهجه اش مزخرفه تعجبی نداشت فوق روانشناسی ما بیشتر چوب خجالتی بودنمونو میخوریم چقدر بعضیا دقیح هستن و پرو الانم رفته دنبال شکر گزاری و نیروی جذب احتمالا با ماهان شیاد دوسته یا یکی مثل خودشون وسط این همه کلاهبردار فقط اینارو کم داشتیم عجب همه فقط میخوان همدیگه رو بچاپن