الان شاغلی اگا نیستی حداقل شاغل شو بعد دوباره رو تصمیممت فک کن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
جدایی همیشه هم بد نیست مثلا خاله من شوخرش یاهاش نساخت و معتاد بود و رفیق باز و البته بعد معتاد شد ۷الم متوجه شد هر کاری کرد ترک کنه بخاطر بچه هاش نشد ک نشد خیانت میکرد با خالم هیچ جا نمیرفت بهش میگفت خودتی و خودت فقط و با بچه هاش زندگی میکرد جدا شده ۲ سال اوایلش سخت بود براش کار میکرد بچه هاشم دختر بودن داد به شوهرش ک بنظرم واسه یه خانم سخته ولی خوبه چون زندگیش سخت تره بعد خواستگار پسر مجرد اومد براش ازدواج کرو جنوبی بود رفت شمال بچه هاشم میبینه از زندگیشم راضیه خداروشکر و بنظر من این جدایی یعنی پیروزی ولی زنی ک ضعیفه نمیتونه( این افکار قدیم بودک فقط مرد خرج زندیگو میده و نباشه تمومه) ی زن جدا شه اگ قوی باشه میتونه کار کنه تازه بچه هم نباشه ک راحتیه به مرور زندگی عوض میشه شخص جدید وارد زندگی میشه و ارامش فکری بهتری داری میگن وقتی بخوای بری خونت و به خودت بگی ای کاش تو خونم همسرم نباشه یا ای کاش زنم نبود یا شوهرم نبود و نباشه کلا یعنی دیگ باید تمومش کنی چون خستگی روحی ید تر از خستگی جسمیه و ادمو از پا میندازه
۹۹ درصدا پسرای طلاق گرفته، موضوعو با این شروع میکنن: سلام بانو، شرمنده مزاحم میشم، استوری تون رو ...
دارمدچایی میخورم خفم میکنیاااااا 🤣🤣🤣🤣👌👌👌
شوخی گذشته واقعا حرفتو قبول دارم مردا اگر طلاق بگیرن تازه مادراشون میگردن دنبال دختر بچه سال افتاب مهتاب ندیده ولی خانما وقتی طلاق میگیرن هرچی زن مرده و پیر و بچه داره راه میوفته تازه باید ممنون دارم باشی که میان لطف میکنن 😡😡😡
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
وای کاش زن مرده بیاد من پای درد و دل اینام، فقططططط مرد زن دار میاد، تازه برا زندگی هم نه، برا یه ر ...
اینحا دیگه باید نصیحت مادر بزرگم یادم میاد خدا رحمتش کنه نور بقبرش بباره میگفت " مردی که با داشتن زن وبچه چشمش دنبال زنو دخترای دیگس فقط چکش بدردش میخوره ولاغیر " البته مادر بزرگم یکم خشن بود ولی فکرش که میکنم میبینم درست میگفت بعضی جاها لازمه 😉😉🙂
از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خدای بزرگ مگه چندسالی شوهرتون دادن که ۱۷ جدا شدین واقعا ناراحت شدم دوستی 😔😔
۱۶سالگی😕
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...