2777
2789
تجربه نکردم دیروز تازه اقدام کردم با یه بچه  فقط بخاطر بچه نگرانم😭😭

عزیزم میدونم حالت خوب نیس

انشاالله ک زندگیت رو ب راه بشه

فقط ی سوال داشتم

با طب سنتی میشه سفیدی موهامو درمان کنم یا جلوگیری کنم؟

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تاپیکهای یکسان متعدد پشت هم زدن بدون جواب دادن به نظرات دوستان در تاپیک قبلی نوعی رفتار تکانشی و هیجانی و بی برنامگی هست 

اینجا همه دوستیم و کسی حمل بر بی احترامی نمیکنه و ناراحت نمیشه ولی با همین‌مدیریت میخواهید زندگی اداره کنید؟ 

یکی از فامیلاو یکی از دوستام  جداشدن خیلیییییی پشیمونن...چون مستقل نیستن با اراده نیستن  از پس هیچ کار برنمیان.انقد هم طرز فکرشون بده بفکر ازدواج مجددن هول هولکی میخان فوری ازدواج کنن ک بشوهر سابق نشون بدن ولی بازم میخان درگیر انتخاب اشتباه بشن

خیلی جالب بوود        

آخه تجربه پسرا با دخترا خیلی فرق داره حاجی😅

دختره طلاق میگیره همه دخترای متاهل فامیل، عین قطب موافق آهنربا از اطرافش پراکنده میشن میترسن شوهراشونو بخوره😐

پسر طلاق میگیره تازی دری از آپشن های جدید، و موضوعی برا چسناله و مخ زنی پیدا میکنه😁😅

!WTF : Wow That's Fantastic
عزیزم باید بگی چطوریه شوهرت ک بدکنیم برات بعد طلاق بهتره یا قبلش ولی یکی از اشناهای من جدا شد الان م ...

شوهرم به شدت دهن بین. تحت سلطه پدر مادرش. خسیس. پنهانکار ، دروغگو، بد دل

اسی اگه همه جوره مطمئنی که شوهرت خوب نیست و زندگیت اونی نیست که میخوای حتما جدا شو از بعدشم نترس اینهمه آدم طلاق میگیرن پس چیه .اونایی که پشیمون میشن برای اینه که احساسی تصمیم میگیرن هیچ تلاشی برای حفظ زندگیشون نکردن و راه اخرو اول رفتن و جدا شدن . دوست مادرم جدا شد قبلش خیلی تلاش کرد ولی اخر به جدایی رسید الان بیا زندگیشو ببین کیف میکنی ازدواج کرده بچه داره شوهرش واقعا آقاست همیشه میگه بهترین تصمیمم طلاقم بود

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بله نظر خودمم همینه. دعا کنید زود و راحت بتونم جدا بشم

انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آخه تجربه پسرا با دخترا خیلی فرق داره حاجی😅 دختره طلاق میگی ه همه دخترای متاهل فامیل، عین طب موافق ...

خدا نکشتت جالب جواب دادی 🤣🤣🤣🤣

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
عزیزم تاپیکهای یکسان متعدد پشت هم زدن بدون جواب دادن به نظرات دوستان در تاپیک قبلی نوعی رفتار تکانشی ...

خخخخ عاشقتم،خدایی تا الان چند بار دیدم همیشه نظراتت بهترینه😘

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

علت جداییت فکر میکنم خیلی مهپ باشه. شخصیت خودت که برخوردت بعد طلاق با مردا چطور باشه سنگین و رنگین یا جلف پوششت اخلاقت رفتارات به نظرم اینا ذهنیت مردم رو تغییر میدن

دو تا خانوم میشناسم که حدود این سن جدا شدن شوهر یکی معتاد و اون یکی اخلاقا مشکل داشت.

هردو خانم شاغل و تو رفتاراشون محترم و محتاطن

گهگاه دیدم که مرد جلفی پشتشون چیزی بگه ولی اکثریت  با احترام رفتار میکنن.

هردو از ازدواج مجدد میترسن و اکثرا میگن که حاضر نیستن دوباره ازدواج کنن

بهتره موقع طلاق خیلی فکر کنی اگه ایرادهای طرفت خیلی جدی نیست باهاش کنار بیا به هرحال همه یه عیبایی دارن

طلاق باید آخرین گزینه باشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
تجربه و نکته سنجیت حرف نداره..‌.البته همه اینجووری نیستن

هیچ چیز ۱۰۰درصدی نیس، ولی عموما اینطوریه دیگه،

شانس ازدواج یه دختر مجرد سی ساله خیلی کمتر از یه زن مطلقه سی ساله س

درحالی که شانس ازدواج یه پسر مجرد سی ساله، چندان تفاوتی با یه مرد طلاق گرفته ۳۰ ساله نداره

به ۲ دلیل:

۱. فرهنگ (غلط) جامعه ما که تا میفهمن دختر نیست و ازدواج کرده پا پس میکشن

۲. فرهنگ (نه چندان غلط) جامعه ما، که سن ازدواج خانمها پایین تره. بدلیل این که امکان بارداری شون تو سن پایین تر بیشتره، و اگه سن کمتر ازدواج کنن مجبور نیستن بلافاصله بعد از ازدواج بچه دار بشن، و خانمها زودتر از آقایون شکسته میشن و درستش اینه که اختلاف سنی بینشون باشه.

!WTF : Wow That's Fantastic