2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید بگی چطوریه شوهرت ک بدکنیم برات بعد طلاق بهتره یا قبلش ولی یکی از اشناهای من جدا شد الان میخواد مستقل شه انقد گرونیه نمیتونه خیلی زندگی براش سخت میگذره دوس داره شده با یه پیرمرد ازدواج کنه اما بگما دوتا بچه داره ک یکیش حضانتش دستشه 

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

چقدر دربارش تاپیک میزنی

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
فقطخانوما بگن؟

حالا پسرای فنتستیک استثنائا میتونن بگن🤣

بگو ببینم در سی سالگی بدون بچه طلاق گرفتی چطور بود؟

همکاران بهت بد نگاه نمیکردن؟ یا مثلا پیشنهادای بد بدن؟

😐😂

!WTF : Wow That's Fantastic

دوستم ۳۰سالشه بچه ام نداره، چند سالی هست طلاق گرفته، مستقل زندگی می‌کنه سرکار میره. خیلی نسبت به قبل زندگیش بهتره

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

واسه خودم پیش نیومده ولی دیدم طرف جدا شده ولی بعد چند سال پشیمونه تنهایی و بی اعتمادی اذیتش میکنه خواستگار خوب داره ولی دیگه نمیتونه اعتماد کنه گرچه خود طلاق هر چقدرم خودت خواهان باشی بازم افسردگی داره بعد طلاق 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!