2777
2789
عنوان

حجاب

267 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من۴۲ سالمه چندساله چادرسرمیکنم قبلا چادری نبودم دوست داشتم شیک وبه روزباشم اعتماد به نفس ندارم البته ازبی بندوباری هم خوشم نمیاد من قدکوتاهی دارم وبه همین خاطرهمیشه تحقیرشدم هروقت خوب لباس میپوشیدم یه جوری نگام میکردن که یعنی توروچه به شیک بودن کوتوله ی بدبخت کم کم تبدیل شدم به آدمی که امروزهستم بابیماری افسردگی هنوزهم تواین سن ازاولین ملاقات هامیترسم ازقضاوتهای ظاهری جوری که دوست دارم اصلا دیده نشم وقضاوتی هم نشم چادررودوست دارم ولی انگار باید به خاطر چادرپوشیدن باید زن مومنه باشی همه چیز برات حروم میشه آرایش ،آهنگ ،ماهواره نمیدونم چرا دید مردم اینجوریه البته نه همه بایدمثل حاج خانوم رفتارکنی بعضی وقتها آدمایی رومیبنم که باوجودنقص ظاهری خیلی اعتمادبه نفس دارن ولی من نمیتونم خودم روپیر روداغون میبینم وانگار همه چیز ازم گذشته ومن بایدمثل پیرزنا باشم 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۳
3
42%
۳
4
57%

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۴

یکم بیشتر فکر کن 

به نظرم گزینه ی دو که جوابش ۳ درسته 

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

تجربه من از دیدن آدمای اطرافم اینه که هرکسی که خودشو دوست داشته باشه،خودشو تحویل بگیره،به خودش افتخار کنه و احترام بذاره دیگران هم همین حس رو درموردش پیدا میکنن.اونوقته که کوتاهی قد،چاق بودن،بزرگ بودم بینی،کچل بودن و.... به چشم نمیاد.خودتو دوست داشته باش و بپذیر

شما به حرف مردم چیکار دارید؟؟؟ 

فقط خودتون مهم اید 

پس برای دل خودتون زندگی کنید 

قرار نیست هرکس کوتاه قده مسخره بشه 

هرکسی رو خدا به یه شکل متفاوتی خلق کرده 

قرار نیست که همه قد بلند باشند 

اعتماد به نفس داشته باشید 

و عمرا برای قد تون غصه نخوردید

چون شما قطعا زیبایید ❤️💜

موفقیت یعنی..........         عاشق زندگی بودن ❤️ 

بنظرم این که فکر میکنین مردم به شما به دید تحقیر نگاه میکنن درست نیست یعنی اصلا اینطور که فکر میکنین نیستش

کلی آدم با قدکوتاه هستن که شیک پوشن

این احساس شما نشانه عدم اعتماد بنفس و نفرت از خودتونه

یعنی خودتون با خودتون سفسطه میکنین (چون من از خودم بدم میاد وبنظرم من زشتم پس مردم هم از من بدشون میاد و بنظرشون من زشت پس منو تحقیر میکنن) در حالی که صرفا نظر خودتونه و مردم همچین فکری راجبتون نمیکنن

ریشه این نفرت به خودتون رو پیدا کنین شاید تو بچگی کسی بشما احساس کافی نبودن میداد یا بخاطر قدتون کسی مسخرتون میکرد یا هرچیز دیگه

دیدتون روبه خودتون عوض کنین و خودتونو دوس داشته باشین

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝

اون جوری که دلت میخواد لباس بپوش و زندگی کن دور از جون  خیلیا تا دیروز بودن و امروز خاطره شدن رفت تا زنده ای زندگی کن و لذت ببر به حرف هیشکی توجه نکن قوی باش

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔