2777
2789
عنوان

حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجربه من از دیدن آدمای اطرافم اینه که هرکسی که خودشو دوست داشته باشه،خودشو تحویل بگیره،به خودش افتخا ...

تاباخودم کنار میام وخودم رومیپذیرم یکی یه چیزی میگه که یهو خرد میشم 

دقیقا من ازبچگی به خاطر قدم تحقیرشدم

الان زمونه عوض شده.قدیما خیلی مردمو بخاطر ظاهرشون مثل قد ورنگ پوست و چاقی لاغری و اینا مسخره میکردن

الان زمونه دوست داشتن خود و (خودت باش) رو تبلیغ میکنه

حتی شرکتای بزرگ دنیا دیگه نمیان مدل های خوش هیکل و قد بلند و بی نقص استفاده کنن از انواع قد ها و رنگ پوست ها و سایزهای مختلف استفاده میکنن چون واقعا همه زیبا هستند

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝
اون جوری که دلت میخواد لباس بپوش و زندگی کن دور از جون  خیلیا تا دیروز بودن و امروز خاطره شدن ر ...

دوست من ماانسانهاذاتا دوست داریم موردتوجه باشیم یالااقل تحقیرنشیم من زشت نیستم خیلیها بهم میگن ژاپنی یا راحله چانگ ولی بعضیهامرتب ازخودشون تعریف میکنن وازقدشون که رعناس غیرمستقیم میخوان بگن توکوتاه قدی 

الان زمونه عوض شده.قدیما خیلی مردمو بخاطر ظاهرشون مثل قد ورنگ پوست و چاقی لاغری و اینا مسخره میکردن ...

من هم اینجوری فکر میکنم نه به خاطر مشکل خودم نه من همه روزیبامیبینم میگم خدابنده ی زشت نیافریده متاسفانه اطرافیان با فرهنگی ندارم

من هم اینجوری فکر میکنم نه به خاطر مشکل خودم نه من همه روزیبامیبینم میگم خدابنده ی زشت نیافریده متاس ...

اهمیت نده

به همه آدما تو زندگیش یه حرفی زده میشه.فک کن یه سگ برات پارس کرده.به پارس سگ که نباید اهمیت داد

هرکس هر طور دلش میخواد و سلیقشه لباس میپوشه یاد بگیریم اینا رو دیگع😉❤️

نمیفهمن عزیزم من باکسی کاری ندارم به آدما وسلیقه و عقایدشون احترام میذارم ولی دیگران اینطور نیستن  

تاباخودم کنار میام وخودم رومیپذیرم یکی یه چیزی میگه که یهو خرد میشم  

ببین عزیزم ما دانشگاه توی کلاسمون یه دختری بود که بنده خدا از همه نظر شرایطش بد بود،نه خانواده درست حسابی داشت،نه ظاهر جذابی داشت،نه طوری پخته بود که جذبش بشن،نه حتی هوش خوبی داشت.همه دستش مینداختن همه مسخرش میکردن.اتفاقا هم اتاقی خودم بود.هیچوقت ندیدم از این بابت گله کنه.اصلا انگار این رفتارهارو نمیدید.حتی دلخور نمیشد.کار خودشو میکرد ولی کسی آدم حسابش نمیکرد.ولی درکنار همه اینا یه اراده فولادین داشت.خودشو باور داشت و اگه بزرگترین و سختترین هدف رو هم داشت باور داشت که بهش میرسه و تلاش میکرد.الان همون خانم به تنهایی و بدون همسر از هممون پولدارتر شده،به جایی رسیده که رتبه اول کلاسم نرسید.اصلا کسی فکرشو نمیکرد.الان همه قبولش دارن همه ازش نظر میخوان.پس حرف دیگران پوچه. شما خودتو قبول کن و باور کن همه یه عیبی دارن.هر گلی علت و عیبی دارد،گل بی علت و بی عیب خداست😊

ربطی به ماجرای شما نداشت فقط پیخوام بگم وقتی خودتو بپذیری هم دیگران میپذیرنت هم خودت از خودت راضی میشی

اهمیت نده به همه آدما تو زندگیش یه حرفی زده میشه.فک کن یه سگ برات پارس کرده.به پارس سگ که نباید اهم ...

نمیدونید چقدربارها توجمع شکستم آدما میرن مهمونی یامسافرت تا روحیه شون عوض شه ولی بعضی وقتا بابغض وگریه برگشتم باخیلیاشون قطع رابطه کردم دوستای خانوادگی بودن وکاری جزتحقیرمن نداشتن ولی باهمه که نمیشه کات کرد

هرکس هر طور دلش میخواد و سلیقشه لباس میپوشه یاد بگیریم اینا رو دیگع😉❤️

نمیفهمن عزیزم من باکسی کاری ندارم به آدما وسلیقه و عقایدشون احترام میذارم ولی دیگران اینطور نیستن  

نمیفهمن عزیزم من باکسی کاری ندارم به آدما وسلیقه و عقایدشون احترام میذارم ولی دیگران اینطور نیستن &n ...

اهمیتی نده برای خودت زندگی کن. در دروازه رو میشه بست در دهن مردم رو نه

|Niloofar| اگه دوس داشتی دعا کن منو عشقم بهم برسیم💚
نمیدونید چقدربارها توجمع شکستم آدما میرن مهمونی یامسافرت تا روحیه شون عوض شه ولی بعضی وقتا بابغض وگر ...

عزیزم حق داری متوجه حرفاتون هستم

ولی بین همه اطرافیان ما هستن کسایی که دوستمون دارن و برامون احترام قائلن.من خودم همیشه به خودم میگم همون طور که من خیلیا رو دوس ندارم یا حتی متنفرم خیلیا هم هستن که منو دوس ندارن یا متنفرن ازم.ولی من تمرکزمو میزارم رو کسایی که واقعا دوستم دارن

با آدمایی که دوستون دارن بیشتر ارتباط داشته باشین و صحبت کنین و پیام بدین