2777
2789

خیلی ناراحتم این سوالو میپرسم 

۵۵ سالشه سه هفتس مریضه دوهفتس بستریه 

امپولاشو زد چند روز خوب بود الان باز اکسیژنش هی میره پایین دهنش حتی زخم شده توروخدا بگید تحربه ای دارین یا نه؟ 

حالش خوب میشه؟

عشقم دخترم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشه ان شالله... 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

اره عزیزم منم مامانم ۵۱سالشه آسم شدید داشت ریه درگیر شد.فقط نزاشتیم بیمارستان بمونه اوردیم خونه و تند تند رسیدگی کردیم.منم مامانم دهنش و گلوش زخم شد.الان ۱۸روز هست کرونا داره بهتر شده.بیارید خونه رسیدگی کنید

مامانم ریه درگیر شد و آسم شدید داشت

ما حلیم گندم بهش میدادیم.سوپ جو با گوشت گوسفندی یا کبک.گوشت شترمرغ مبگن عالیه من پیدا نکردم..بادام خییلی.شیر بادام با عسل.اب هویج.دمنوش اویشن کندر و بارهنگ

عسل ابجوش لیموی تازه مخلوط

مایعات زیاد

الان بهترن خداروشکر

فقط بهش برس.بدن باید قوی بشه یعنی از پا میفته.تندو تند برس بهش.مخصوصا سوپ

سردی و لبنیات نده

اره عزیزم منم مامانم ۵۱سالشه آسم شدید داشت ریه درگیر شد.فقط نزاشتیم بیمارستان بمونه اوردیم خونه و تن ...

درگیری مامانت چند درصد بود؟ خب دکترا مرخصش نمیکنن. ایشالا خدا به مامانتو همه مریضا سلامتی بده

عشقم دخترم 
درگیری مامانت چند درصد بود؟ خب دکترا مرخصش نمیکنن. ایشالا خدا به مامانتو همه مریضا سلامتی بده

من مامانم روز هشتم نفس تنگی گرفت فوری بردیم اسکن گفتن ۵درصد ریه درگیره و ۱۴تا امپول واسش نوشتن و خونه رسیدگی یکردیم که ریه بیشتر درگیر نشه.دیگه نمیدونم بالاتر رفت ریه یا نه