2777
2789
عنوان

یه سوال! بیاید اینو به من بفهمونید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 44 پست

خوب اونيكه خونه و ويلا داره چه اشكالي داره بره؟عمه من تو تهران تو اپارتمان اند اطراف تهران باغ دارن خوب هميشه از سه شنبه تا جمعه ميرن ميمونند باغ چه اشكالي داره؟باغشون با اپارتمان تهران چه فرقي داره؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره بخدا من دلم پوسید تو خونه آرزومه برم سفر وتفریح حتی برای ۱شبو روز ولی تو این وضعیت تحمل میکنم 

دلم برای بچم کبابه ۵سالشه حتی نمیدونه فرق شهربازی وپارک چیه نمیدونه بازار چیه 

انشاالله هرچه زودتر این وضعیت تموم بشه

شما چه حرص بخوری یا نخوری،توهین کنی یا نکنی، اونا میرن میگردن و این حرفا رو به کتفشون هم نمیگیرن

اون کسی که میره مسافرت خودش میدونه حیوونه چه من بگم چه نگم

کاش حداقل اگه میخوان خودکشی کنن قرص بخورن و خلاص دیگه چرا بقیه رو میکشن

ما تو استان گیلانیم ینی لب دریا رفتن برامون داخل استانی حساب میشه و منع تردد نداریم دلم لک زده برا دریااااااااا

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

یک کلام مسافرت نریم... اونایی که رعایت نمیکنن و باعث ابتلای دیگران میشن کلی آه پشت سرشونه... کافیه ...

دوتا از همکارام گرفتن 

یکیشون رفت مسافرت مشهد

اونیکی رفت عروسی درست قبل محرم

اونوقت منه بدبخت که یک سال و نیمه هیچ جا نرفتم از اونا گرفتم

ببین هر چی بخوای بهش فکر کنی اعصابت بیشتر داغون میشه به دلایل زیاد مردم کلا بیخیال شدن ماها تا جای ...

هر چقدرم رعایت کنید وقتی اونا برن مسافرت و ویروسو گسترش بدن ماها یه خرید ساده ام بریم احتمال اینکه ویروس بهمون منتقل بشه بالا میره

باید همه کمک کنن که نمیکنن

یه مرضی که این بی شعورا دارن این هست که حتما عکس از سفر و گردششون بذارن استوری و استاتوس. بعد شروع میکنن توضیح دادن که ما خودمون جا داریم. خب چه دردیه عکس میذارن و تبلیغ سفر رفتن میکنن بعد هم زر میزنن که بقیه به ما چه کار دارن ما رعایت می‌کنیم!!! وگرنه یکی بیصدا میره دهاتش و برمیگرده اونقدر آدم دردش نمیاد که اینها راه به راه عکس از شمال و کاشان و کیش و ... میذارن. 

اینقدر شانس دارن اصلا نمیگیرن نمونش خانواده شوهرم ازمسافرت و خرید و دورهمی کم نذاشتن تو کرونا

کار یدفعه میشه

یهو دیدی اونا که نگرفتن به بدترین نوعش گرفتار میشن

من واقعا آرزوی کرونا واسه کسی نمیکنم اما بخدا اینا انصاف نیست

هر چقدرم رعایت کنید وقتی اونا برن مسافرت و ویروسو گسترش بدن ماها یه خرید ساده ام بریم احتمال اینکه و ...

متاسفانه دیگه میگن مهم نیست  و ....

از من میشنوی استرس به خودت نده فقط رعایت کن تا جایی هم که میتونی با کسی رفت و آمد نکن 

سیستم ایمنی بدنتونو تقویت ‌کنید تا واکسیناسیون همگانی تموم شه

امیدت و توکلت فقط به خدا باشه⚘