2777
2789
عنوان

یه سوال! بیاید اینو به من بفهمونید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 44 پست
هر چقدرم رعایت کنید وقتی اونا برن مسافرت و ویروسو گسترش بدن ماها یه خرید ساده ام بریم احتمال اینکه و ...

دقیقا خانواده یکی از نزدیکان منم از سر اجبار یه سوپرمارکت رفت باباشون همه مبتلا شدن. چندین روز بود هیچ جا نرفته بودن. محلشون مسافر زیاد رد میشه. مردم میرن گردش این طفلیها تاوانش و میدن. 

خوب اونيكه خونه و ويلا داره چه اشكالي داره بره؟عمه من تو تهران تو اپارتمان اند اطراف تهران باغ دارن ...

عزیز باغو نمیگم مسافرتی که یه عده به بهانه ویلا میرن 

آیا واقعا اینا میرن شمال میمونن تو خونه؟

خب میخواستن بمونن خونه تو خونه های خودشون میموندن مگه هوای خونه ی شمال با هوای خونه ی تهران فرقی میکنع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بخدا من دلم پوسید تو خونه آرزومه برم سفر وتفریح حتی برای ۱شبو روز ولی تو این وضعیت تحمل میکنم&nb ...

اینا بی عدالتیه خب همه دلشون مسافرت میخواد مگه خون یه سریا رنگی تره

کار خوبی میکنی واقعا چاره ای نیست

ما تو استان گیلانیم ینی لب دریا رفتن برامون داخل استانی حساب میشه و منع تردد نداریم دلم لک زده برا د ...

خدا خیرتون بده که فرهنگ و شعورتونو فدای خواسته دلتون نمیکنید

متاسفانه گیلان خیلی آمارش بالا بوده بخاطر یه سری بی وجود ...

شرمنده اینو میگم ولی آیا تمام دانشمندان جهان میتونن یه گله گاو رو بفهمونن اونم به زبون خوش؟ معلومه ...

ما هر وقت گفتیم قرنطینه کنید همه گفتن کشورای دیگه وضع مالیشون خوبه میتونن قرنطینه کنن ما نمیتونیم ضروریه بریم سرکار

خب این یه چیز واضحه و قبول

ولی واقعا مسافرت که مردم کشورای دیگه نرفتن مگه مردن؟ نه فقط باعث شد راحت بشن

یه مرضی که این بی شعورا دارن این هست که حتما عکس از سفر و گردششون بذارن استوری و استاتوس. بعد شروع م ...

جالبه عکس از تفریحاتشون میذارن

بعد تو اون مناطق تفریحی پر از آدمایی مثل خودشونه

اینجوری میشه که بخاطر چند تا عکس جون چندین بچه ی بیگناه و چندین خانواده بی گناه راهی دیار باقی میشن...

پس اینایی که تو عزاداری محرم بودن رو نفرین نمیکنی؟ فقط اونایی که میرن ویلاشون بدن؟! دیگه دو ساله ای ...

ببین من خوشم از دسته کردن آدما نمیاد 

قبل مراسم عاشورا تاسوعا یه تاپیک زدم از عزادارای بی ملاحضه گفتم یه سریا گفتن مطمئنی موضع خاصی نداری ؟چون اینایی که میرن سفرو نمیگی

خب که چی؟ همه ی کسایی که در جریان کش دادن کرونا تو ایران مقصرن چه کسایی که به هر دلیلی واکسن نیاوردن چه کسایی که خون مردمو مکیدن و احتکار کردن چه کسایی که به اسم دین ویروسو گسترش داد

حتی اون اخباری که اوایل کرونا برگشت گفت نترسید اینم مثل سرماخوردگیه همه در مرگ تک تک این آدما دخیلن

فرقی نمیکنه چه اعتقاد یا مقامی دارن قاتل قاتله