2777
2789

سلام دوستان 

نامزد من 30 سالشه 

و این چند وقته همش آب می خورد هی میرفت دستشویی 

رفت آزمایش داد پزشک بهش گفت که قند خون داری و باید انسولین بزنی یه ده روزی رژیم غذایی و رعایت کرد و انسولین زد الان حدود 4 روزه رژیم غذاییشو رعایت می کنه ولی انسولین نمی زنه ینی دکتر نگفته هااا خودمون گفتیم امتحان کنیم ببینیم چی میشه روز اول قندش رو 90 بود روز بعد 79 یه روز 100 بود امروزم 91 

به نظرتون خوبه؟؟ 

یا نه همون طور که پزشک گفت انسولین بزنه 

وقتی انسولین می زنه خیلی ناراحت میشم دلم نمی خواد بزنه 

کللی لاغر شده 😢

لطفا لایک نکنید😪 مگه اینکه خودم بخوام مرسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان این عددا ک قندش زیاد نیس اوکی 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
انسولین بزنه راحت و با خیال راحت غذا بخوره تا لاغر نشه انسولین لاغر نمیکنه

انسولینم که می زد اصلااا برنج و چیزایی که قند دارن نمی خورد 

پیش یه دکتر دیگه هم برین

بگو ورزش هم بکنه شاید با همون ورزش و یکم رعایت رژیم غذایی اوکی بشه

وقتی انسولین میزنه نباید کامل چیزای قند دار رو بذاره کنار.قندش میفته

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
الان این عددا ک قندش زیاد نیس اوکی 

آره منم همینو میگم شاید اون موقع بخاطر استرس و فشار کار خیلی قندش رفته بود بالا 

الان نرمال شده 

منتظریم همینطوری پیش بره تا دوباره نوبت مراجعه به پزشکش بشه ببینم اون چی میگه 

ولی بازم خودم نگرانم ببینم کسایی که یه چیزایی از دیابت میدونن نظرشون چیه

پیش یه دکتر دیگه هم برین بگو ورزش هم بکنه شاید با همون ورزش و یکم رعایت رژیم غذایی اوکی بشه وقتی ا ...

یه چند روزی با هم می رفتیم پیاده روی صبحا ولی الان چند وقته بخاطر کارش و اینا وقت نمیشه 

آره منم همینو میگم شاید اون موقع بخاطر استرس و فشار کار خیلی قندش رفته بود بالا  الان نرمال شد ...

اره واس قند خیلییی بالا انسولین میخاد ایشون نرمالن ک با پزشک دیگه هم مشورت کن

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
انسولینم که می زد اصلااا برنج و چیزایی که قند دارن نمی خورد 

بخوره اشکال نداره

نگاه باید قلقش بیاد دستش 

تعداد واحدایی که انسولین تزریق میکنه بالا پایین کنه و مقدار مواد غذایی که مصرف میکنه

من الان بابام انسولین میزنه همه چی میخوره فقط یه سری چیزا مثل خامه و سیب زمینی آبپز کم میخوره

وگرنع همه چی میخوره

بابام قبلا قرص میخورد واسه همین عین نامزدت خیلی پرهیز غذایی داشت و بشدت لاغر شده بود

الان دوسال انسولین میزنه خداروشکرالان رو به راه تره

دقیقا بابامم خیلییی هم در مقابل انسولین زدن مقاومت میکرد 

ولی انسولین چیز خاصی نیس عزیزم بدن کسی که دیابت داره انسولین تولید نمیکنه باید انسولین رو خودش به بدنش تزریق کنه همین

اره واس قند خیلییی بالا انسولین میخاد ایشون نرمالن ک با پزشک دیگه هم مشورت کن

اون زمان که رفت آزمایش داد قندش رو دویست اینا بود 

الان نرمال شده دیگه ما خودمون خودجوش انسولین رو کنار گذاشتیم و فقط رژیم غذایی رعایت می کنه می خوام زودتر حالش خوب شه مثه قبل هر چی دلش می خواد بخوره

الانم چاق نیس که بگیم چاق بوده و دیابت گرفته تو خانوادشون کسی دیابت نداره 

من میگم حتما بخاطر استرس و فشار کاری اینطوری شده قندش عصبیه شاید 

اون زمان که رفت آزمایش داد قندش رو دویست اینا بود  الان نرمال شده دیگه ما خودمون خودجوش انسولی ...

اره حتما یه چی قبلش خورده یا استرس. رعایت کن با دوتا دکتر مختلف مشورت کن نگران نباش 

بخوره اشکال نداره نگاه باید قلقش بیاد دستش  تعداد واحدایی که انسولین تزریق میکنه بالا پایین ک ...

نمی دونم والا 

تو دور و اطراف کسیو نداریم درست و حسابی طبق تجربه خودش بگه چیکار کنیم خودمونم از وقتی فهمیدیم دیابت داره و باید انسولین بزنه تو شوکیم نمی ذارم اصلا لب به میوه بزنه که نکنه قندش بره بالا 

پزشکم اصلا برنامه غذایی درست حسابی نداده بفهمیم باید چیکار کنیم 

نمی دونم والا  تو دور و اطراف کسیو نداریم درست و حسابی طبق تجربه خودش بگه چیکار کنیم خودمونم ا ...

برو یه دکتر دیگه اگه اون دکتر هم گفت باید انسولین بزنه دیگه بزنین

پرهیزغذایی خیلی بدتر از انسولینه 

ازمایش قند دوساعته هم داده؟؟

برو یه دکتر دیگه اگه اون دکتر هم گفت باید انسولین بزنه دیگه بزنین پرهیزغذایی خیلی بدتر از انسولینه& ...

تو یه روز سه بار آزمایش داده 

حالا ان شالله میریم یه دکتر دیگه